ACTUALITAT

GRAN CAMPIONAT ESTATAL PER A L'EQUIP INFANTIL DE NATACIÓ
22/07/2024

Durant aquest cap de setmana s'ha celebrat el XLV Campionat d'Espanya Infantil d'estiu de Natació, a les instal·lacions del CN Sabadell. En Roc Vela aconsegueix proclamar-se Campió d'Espanya en cinc proves, mentre que l'Ona Rosell aconsegueix una plata i dos bronzes

MARTA PARDILLOS ES PROCLAMA CAMPIONA D’ESPANYA D’AQUATLÓ
14/07/2024

La jove triatleta del CN Tàrraco, dissabte es va endur el títol estatal a Almazan

Dissabte 13 de juliol es va celebrar el Campionat d’Espanya d’Aquatló a Almazan (Sòria), i el CN Tàrraco s’hi va presentar amb dues triatletes de categoria cadet: la Marta Pardillos i la Nadina Perí.

ENORME ACTUACIÓ DEL CN TÀRRACO A LA ULTRAEBRE
09/07/2024

Un grup de cinc nedadors i nedadores del CN Tàrraco varen participar a la travessia Ultraebre, de 30km de distància. Acompanyats i acomanyades de kayaks, els nedadors i nedadores afrontaven una travessia de llarga distància, que tot i nedar a favor de la corrent, no ho fa menys difícil.

MOLT BON CAMPIONAT DE CATALUNYA PER PART DE L'EQUIP JÚNIOR I ABSOLUT DE NATACIÓ
09/07/2024

Molt bons resultats al Campionat de Catalunya d'Estiu Júnior + Circuit Català de Trofeus Mataró que es va celebrar a la piscina del CN Mataró, per part de l’equip del CN Tàrraco del 4 al 7 de juliol. L'equip hi va participar amb 9 nedadors i nedadores.

LA MAR RAVÉS TORNA DEL CAMPIONAT D'ESPANYA AMB QUATRE ORS
08/07/2024

Durant els dies 4-7 de juliol es va celebrar el Campionat d'Espanya de Natació Màster d'Estiu, a Castelló. El CN Tàrraco hi va ser representat amb una nedadora i un nedador que van fer motl bon paper.

MARTA PARDILLOS, DEL CN TÀRRACO, TERCERA D’ESPANYA I PRIMERA PER RELLEUS AMB LA SELECCIÓ CATALANA AL CAMPIONAT D’ESPANYA
01/07/2024

La jove triatleta revalida el seu títol, i aconsegueix la tercera posició cadet femenina i primera per relleus al Campionat d’Espanya per Autonomies celebrat a Segovia

El passat cap de setmana, 29 i 30 de juny, es va celebrar el Campionat d’Espanya en Edat Escolar de Triatló Súpersprint a Segovia. La Marta Pardillos, triatleta del CN Tàrraco, formava part de l’equip cadet de la Selecció Catalana.

GRAN PAPER DELS NEDADORS I NEDADORES DEL CN TÀRRACO AL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ESTIU INFANTIL
30/06/2024

Del 26 al 29 de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya de Natació d’Estiu Infantil a la piscina Sylvia Fontana de l’Anella Mediterrània de Tarragona, on nou nedadors i nedadores del CN Tàrraco hi van participar

MARTA PARDILLOS, TRIATLETA DEL CN TÀRRACO, ES PROCLAMA TERCERA CADET AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRIATLÓ
17/06/2024

L’equip tarragoní es va presentar al campionat estatal amb un equip conformat per cinc triatletes, on dues d’elles van aconseguir classificar-se per a la final

L’ONA ROSELL DÍEZ ES PENJA DUES MEDALLES A LA MEDITERRANEAN SWIMMING CUP
17/06/2024

La nedadora infantil del CN Tàrraco, Ona Rosell Díez, ha estrenat la seva 1a internacionalitat pujant dos cops al podi, a la Mediterranean Swimming Cup - COMEN - que s’ha celebrat del 14 al 16 de juny a Limassol (Xipre)

GRAN CAMPIONAT DE CATALUNYA DE NATACIÓ MÀSTER PER AL CN TÀRRACO
10/06/2024

Un total de 31 nedadors i nedadores han participat al 39è Campionat de Catalunya de Natació Màster, que s'ha celebrat a la Piscina Sylvia Fontana de Tarragona

El Club Natació Tàrraco es presentava al 39è Campionat de Catalunya de Màster amb un equip format per 31 nedadors i nedadores, que van participar a la majoria de proves del certamen.