ESDEVENIMENTS

LA TRAVESSIA DE LES 6 PLATGES
12/05/2023

LA TRAVESSIA DE LES 6 PLATGES

8a Tàrraco Aigües Obertes

26 i 27 d'agost de 2023

La 8a edició de la travessia TÀRRACO AIGÜES OBERTES es durà a terme el proper diumenge 27 d'agost de 2023. Afegim a la llista una platja, i no és que canviem el recorregut, sinó que hem volgut donar el reconeixement que mereix a la Platja dels Cossis: una cala petita, que trobem entre els platges de l'Arrabassada i el Miracle.

Enguany, i coincidint amb el 60è aniversari del Club Natació Tàrraco, volem fer gran la Travessia i dotar-la de molt més contingut. És per aquest motiu, que l'esdeveniment passarà a tenir una durada de 2 dies; Tarragona serà la capital de les aigües obertes durant el 26 i 27 d'agost:

  • BEACH WATERPOLO
  • NATACIÓ ARTÍSTICA
  • RELAYS
  • KIDS RELAYS
  • TRAVESSIA KIDS
  • TRAVESSIA 2000
  • TRAVESSIA 4100

 

INSCRIPCIONS OBERTES: https://web.rockthesport.com/es/es/master/evento/8a-tarraco-aigues-obertes-2023

La 8a edició de la Tàrraco Aigües Obertes, a més, es presenta de la mà d'OTSO Sport, una marca esportiva que donarà tot el suport necessari a l'esdeveniment.

El dissabte 26 d'agost començarà la novetat, aquesta ampliació de jornada: Beach Waterpolo a la Marina Port Tàrraco i exhibició de Natació Artística, una gran jornada per a gaudir d'una altra manera de les aigües obertes. I, per la tarda, els relleus: KIDS RELAYS i RELAYS, una gran oportunitat per a nedar en equip una distància curta i explosiva.

I el diumenge 27 d'agost, serà el torn de la clàssica Travessia: a través d'un recorregut que voreja i travessa les 6 platges que formen part de la ciutat de Tarragona, viurem l'experiència de la natació en aigües obertes. Platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada, Cossis i Miracle completen un entorn natural de gran valor, i amb un caràcter històric lligat a l'antiga Tarraco. La jornada comptarà amb dos altres circuits, per tal de fer accessible l'experiència al major nombre de persones. Un dels recorreguts serà dins la Platja del Miracle per tal d'aproximar la natació d'aigües obertes als més petits i petites de l'esport base, amb un recorregut de 800 metres. L'altre, des de la Platja de l'Arrabassada amb un recorregut de 2000m, més assequible i amb un caràcter molt popular per a tots aquells i aquelles que volen participar a la Travessia, amb un recorregut més curt. Les proves estan obertes als nedadors i nedadores federades i no federades, per tal que diverses sortides programades.

SORTIDES I RECORREGUT TRAVESSIA
La sortida la donarà el/la jutge de sortida, qui indicarà l'itinerari i el lloc d'arribada, així com les instruccions que cregui convenients. Hi haurà 3 sortides diferenciades: Travessia KIDS, Travessia 2000m i Travessia 4100m

 

Travessia KIDS

09.00h - 09.30h Lliurament de dorsals als nedadors i nedadores a la secretaria situada a la Platja del Miracle
08.15h - 08.45h Lliurament de dorsals
09.00h Sortida Travessia KIDS
Sortida i arribada a la platja del Miracle

 

Travessia 2000m
09.00h - 10.00h Lliurament de dorsals
10.15h Sortida de l'autobús en direcció a la Platja de l'Arrabassada
11.00h Sortida Travessia 2000m

 

Travessia 4100m
07.30h - 08.20h Lliurament de dorsals
08.30h Sortida de l'autobús en direcció a la Platja Llarga
09.00h Sortida Travessia 4100m

 

Organitza el Club Natació Tàrraco amb la col·laboració del Reial Club Nàutic de Tarragona, el Club Tennis Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, el Patronat d'Esports de Tarragona, el Port de Tarragona i el Port Tàrraco

INSCRIPCIONS: a partir de l'11 d'abril 
Per a qualsevol dubte ens podeu enviar un correu-e a aiguesobertes@cntarraco.cat

 

. CNTàrraco

Pdf > REGLAMENT 8a TÀRRACO AIGÜES OBERTES

Pdf > BRIEFING 8a TÀRRACO AIGÜES OBERTES

 

 

ALLOTJA'T A TARRAGONA, I GAUDEIX AL 100% DE L'EXPERIÈNCIA TÀRRACO AIGÜES OBERTES!

De la mà de l'Hotel Núria, us podreu allotjar a la ciutat de Tarragona per a poder gaudir de totes les activitats de la Tàrraco Aigües Obertes.

L'Hotel Núria es troba a uns minuts a peu del centre de la ciutat de Tarragona, i molt a prop de la zona de platges, compta amb places d'aparcament i parades de bus urbà properes. Les instal·lacions de l'hotel han estat renovades recentment, i compten també amb pisicna, jardí, restaurant entre altres. 

Els i els participants a la Tàrraco Aigües Obertes (a qualsevol de les distàncies), gaudiran d'un -10% de descompte a l'hora de fer la reserva (fins a esgotar l'oferta)*

*caldrà presentar la inscripció de la Tàrraco Aigües Obertes per a gaudir del descompte

 

Més info sobre l'Hotel Núria:

www.hotelnuria.com