L'ABRIL RIUS I L'ONA ROSELL FAN HISTÒRIA AL CAMPIONAT D'ESPANYA

L'Abril Rius i l'Ona Rosell van participar al XIV Campionat de Espanya de Llarga distància en piscina de 50 metres, al Centre de Natació del Mundial del 86, a Madrid, el passat dissabte 28 de gener.

L'Abril Rius Pellejà es va penjar la medalla de bronze, quedant tercera d'Espanya als 5000 metres lliures, amb un temps d'01:01:51.39, en categoria Júnior-2.

Per la seva banda, l'Ona Rosell Díez va quedar en 4a posició als 3000 metres lliures, en categoria infantil, assolint un temps de 36:40.26

A més, a la classificació final per Clubs en categoria femenina, van aconseguir la 2a posició, un fet històric en un campionat d'Espanya que van aconseguir les dues nedadores del CN Tàrraco.

Aquests resultats són fruit del gran treball, el compromís, l'actitud diària i constant, i de saber aprofitar les oportunitats d'ambdues nedadores. Uns èxits més individuals, i sobretot, un èxit com a club, i de seguir creient i confiant en el programa d'equip del Club Natació Tàrraco.