L’EQUIP MÀSTER DE NATACIÓ DEL CN TÀRRACO ACONSEGUEIX UNA MERITÒRIA 4ª POSICIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’HIVERN

El combinat tarragoní va aconseguir 22 medalles d’or, 6 de plata i 10 de bronze a la piscina del Club Natació Manresa, on a més, la Mar Ravés va establir un nou Rècord de Catalunya

Un total de 647 nedadors de 53 clubs varen participar al Campionat de Catalunya de Natació Màster que es va celebrar a les instal·lacions del CN Manresa. 21 nedadors i nedadores del Club Natació Tàrraco hi van participar, aconseguint la 4a posició del Campionat.

Per la seva banda, Mar Ravés va establir un nou Rècord de Catalunya als 400 metres lliures en categoria femenina +55.

El proper dissabte 27 de gener es celebrarà la següent prova del Circuit Català de Natació Màster a les instal·lacions del CN Tàrraco, on hi participaran més de 150 nedadors i nedadores d’arreu de Catalunya.