MARTÍ ROSELL SEGUEIX SUMANT ÈXITS A LA SEVA CARRERA ESPORTIVA

MARTÍ ROSELL SEGUEIX SUMANT ÈXITS A LA SEVA CARRERA ESPORTIVA

MARTÍ ROSELL SEGUEIX SUMANT ÈXITS A LA SEVA CARRERA ESPORTIVA

 

El nedador infantil del Club Natació Tàrraco participarà, per segon any consecutiu, a l'EYOF 2023 - Festival Olímpic Europeu de la Joventut que es celebrarà a Maribor (Eslovènia), pel qual durant les vacances de Setmana Santa, ha participat a la concentració de l'equip infantil de natació de la RFEN.


Els èxits del germà gran dels Rosell es van succeint: després del grandíssim paper al XLII Campionat d'Espanya Infantil d'Hivern, celebrat a Gijón del 9 al 12 de març, on en Martí es va proclamar Campió d'Espanya en dues ocasions i 3r en una altra, s'hi sumen les dues marques aconseguides per sota de les marques de referència establertes per la RFEN per a participar a la FOJE. Amb uns temps de 1.53.44 als 200 metres lliures, i 4.02.41 als 400 metres lliures, en Martí aconseguia el passi directe a Maribor.

En aquesta direcció, el jove nedador del CN Tàrraco que entrena a diari al CAR, va participar entre l'1 i el 5 d'abril a la concentració de l'equip espanyol infantil de natació de la RFEN, al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.

Després dels èxits assolits a les darreres competicions, i del treball constant d'entrenament al CAR de Sant Cugat del Vallès, Martí Rosell repetirà la seva presència a la competició internacional. L'any passat, en Martí ja va participar al FOJE a Banská Bystrica (Eslovàquia), a la que va ser la seva primera experiència internacional. Enguany, juga amb l'avantatge de l'experiència de l'any passat i des del Club Natació Tàrraco tenim el clar convenciment que en Martí deixarà el llistó ben amunt.