ÈXIT AL I TÀRRACO AQUATLÓ

ÈXIT AL I TÀRRACO AQUATLÓ

ÈXIT AL I TÀRRACO AQUATLÓ

 
El CN Tàrraco va organitzar la primera edició del Tàrraco Aquatló a la Platja de l'Arrabassada
 
Dissabte 25 de maig es va celebrar la primera edició del Tàrraco Aquatló, organitzat pel CN Tàrraco, amb una participació de més de 200 esportistes vinguts d'arreu del territori en una jornada on es va respirar una gran esportivitat i competitivitat.
 
Des de categoria benjamina a absoluta, els i les esportistes de totes les edats van poder completar els respectius recorreguts. Mentre la natació es va desenvolupar a la Platja de l'Arrabassada en totes les categories, la cursa a peu va arribar fins a la Platja del Miracle en el cas de la cursa de distància sprint.
 
Carla Ciruelos del Flor de Diablillos i Raúl Martín del Salou Costa Daurada es van emportar el títol a la distància sprint, mentre que Marta Pardillos del CN Tàrraco i Massimo Paolillo del CT Cornellà van guanyar la prova jove, puntuable per al Jove Aquatleta Complet@. En el cas de les proves infantils, no eren competitives i la canalla va viure una gran cursa plena d'aprenentatges.
 

Des del CN Tàrraco valoren molt positivament la jornada, així com l'ambient que s'hi va viure. Agraeixen el suport de les institucions i empreses patrocinadores que van fer possible l'esdeveniment: Tarragona Esports, Reial Club Nàutic de Tarragona, Port de Tarragona, Port Tàrraco, Dvers, AF Tàrraco, DG Serveis metal·lúrgics, Megabici, La Nova Estrella, Ametller Origen, Farinus, No Limits eventos i Lasttimming.