AIDA BERTRAN I JOAN ROCA: VENCEDORS DE LA 21a COPA NADAL

AIDA BERTRAN I JOAN ROCA: VENCEDORS DE LA 21a COPA NADAL

AIDA BERTRAN I JOAN ROCA: VENCEDORS DE LA 21a COPA NADAL

El Club Natació Tàrraco va organitzar la 21a Copa Nadal, la qual es va recuperar el 2021 després que l'última edició se celebrés l'any 1976. Enguany, la Copa Nadal va doblar el nombre d'inscrits respecte l'edició anterior, i va comptar amb nedadors i nedadores dels Clubs de la demarcació, però també de Barcelona i Granollers. 

En un ambient festiu, on també hi havia premiació per a la disfressa més original, la 21a Copa Nadal es va celebrar a les 10.30h des de les Escales Reials del Moll de Costa de Tarragona. Cinquanta valents i valentes van nedar 200 metres fins a arribar a la meta, on els esperava la xocolata calenta. 

Joan Roca del CN Salou amb un temps d'1'47" va ser el guanyador absolut, mentre que Aida Bertran del CE Mediterrani amb un temps d'1'52" va ser-ne la guanyadora absoluta. Rosa Ayxendri i Jose M. Fariña, ambdós del CN Tàrraco, van ser el nedador i la nedora més grans que van finalitzar la cursa. Eraide Muñiz i Susana Seuma, de Sirenas Academy, van guanyar el premi a l'originalitat a més de l'esforç que suposa nedar amb la cua de sirena. Per finalitzar, el President del CN Tàrraco, Àlex Jerez, va fer el lliurament d'un ram de flors a la família Duran, que va recollir la néta d'Antoni Duran, Noa Duran. 


Una travessia que sembla que ha retornat per quedar-se, amb un a molt bona acollida per part dels i les participants.