L’EQUIP INFANTIL DE NATACIÓ DEL CN TÀRRACO TORNA DE GIJÓN AMB UNS GRANS RESULTATS

L’EQUIP INFANTIL DE NATACIÓ DEL CN TÀRRACO TORNA DE GIJÓN AMB UNS GRANS RESULTATS

L’EQUIP INFANTIL DE NATACIÓ DEL CN TÀRRACO TORNA DE GIJÓN AMB UNS GRANS RESULTATS

L'equip infantil del Club Natació Tàrraco ha participat al Campionat d'Espanya Infantil d'Hivern de Natació, on s'hi han presentat amb un equip de cinc nedadors i nedadores: Marta Colom, Adriana Herguedas, Marta Pardillos, Martí Rosell i Ona Rosell. Al llarg del campionat, van aconseguir 14 millors marques personals, 8 finals A disputades i 5 medalles en mans dels germans Rosell. Per la seva banda, l'Ona aconseguia dues medalles de plata als 400 metres estils i als 200 metres papallona; mentre que en Martí aconseguia el bronze als 200 metres esquena, i es proclamava campió estatal als 200 i als 400 metres lliures.

A més a més, en Martí aconseguia dues marques per sota de les marques de referència establertes per la RFEN per a participar a la FOJE, el Festival Olímpic de la Joventut, a les proves dels 200 i 400 metres lliures. I per si no era poc, en Martí es proclamava com a millor nedador masculí infantil, amb 748 punts amb la prova dels 400 metres lliures, a la classificació de millor rendiment per punts.

D'aquesta manera, el Club Natació Tàrraco quedava en 18a posició a la classificació masculina per punts, i en 23a a la classificació femenina. En ambdues categories, el CN Tàrraco era el 5è club català.

El CN Tàrraco celebra els grans resultats aconseguits en aquest campionat d'àmbit estatal, fruit del bon treball, de la persistència, actitud competitiva i compromís de l'equip, i del programa que es duu a terme a l'equip de natació des de fa 7 temporades.