LA SELECCIÓ CATALANA INFANTIL I JÚNIOR DE NATACIÓ, CAMPIONA!

LA SELECCIÓ CATALANA INFANTIL I JÚNIOR DE NATACIÓ, CAMPIONA!

LA SELECCIÓ CATALANA INFANTIL I JÚNIOR DE NATACIÓ, CAMPIONA!

La selecció catalana de natació es va proclamar campiona estatal per federacions territorials al XI Campionat per Federacions Territorials en categories infantil i júnior, que que es va celebrar el passat cap de setmana,  del 10 al 12 de febrer, a Torrevieja (Alacant). Per onzena vegada consecutiva, Catalunya aconseguia la victòria a la classificació conjunta, i en totes les categories amb 1338 punts a la classificació conjunta, 668 punts a la infantil i 670 a la júnior.

En aquesta selecció de nedadors i nedadores, hi van prendre part dos nedadors infantils del Club Natació Tàrraco, els germans Martí i Ona Rosell Díez que van fer un gran paper. En Martí, va quedar en primera posició a les proves de 200 metres lliures, 400 metres lliures, relleu 4x200 metres lliures, relleu 4x100 metres lliures, relleu 4x100 metres estils, i en segona posició als 200 metres esquena. Per la seva banda, l'Ona va quedar en primera posició participant al relleu 4x200 metres lliures, i en segona posició a les proves de 200 metres papallona i 400 metres estils.

 

Des del Club Natació Tàrraco es valora molt positivament aquest resultat, i la feina que duen a terme dia a dia els nedadors i nedadores, que es veu reflectida en aquests resultats.

.