GRAN ACTUACIÓ DE L'EQUIP DE NATACIÓ MÀSTER AL CAMPIONAT ESTATAL

El passat cap de setmana, del 16 al 19 de febrer, es va celebrar el XXVIII Campionat d'Espanya Open de Natació Màster, a la piscina olímpica de Castelló. El Club Natació Tàrraco hi va ser representat per dues nedadores i un nedador, on van aconseguir grans fites.

La Mar Ravés, es penjava una medalla en cada prova que participava i batia el Rècords de Catalunya +55 als 400 i 200 metres lliures femenins. A les proves dels 50 metres lliures, 100 metres lliures i 200 metres lliures n'aconseguia la primera posició, mentre que als 400 metres lliures quedava en segona posició. La Claustre Duran aconseguia dues segones posicions, als 50 metres esquena i als 50 metres lliures també en categoria femenina +55. I, per la seva banda, en Miguel Caro aconseguia la 8a posició als 400 metres estils, i la tercera  als 200 metres esquena en categoria +30 masculina.

Des del Club es valora molt positivament la feina i constància d'aquestes nedadores i nedador, i de tot l'equip màster en general.