CATALUNYA ES PROCLAMA CAMPIONA D’ESPANYA DE NATACIÓ INFANTIL I JÚNIOR

El Campionat s’ha celebrat a la piscina de Son Hugo, a Palma, entre els dies 19 i 21 de gener, i els nedadors i nedadora del CN Tàrraco hi han fet un gran paper:

En Roc Vela Obiols, infantil masculí, va competir en 7 proves aconseguint dos tercers llocs i quatre  quartes posicions; l’Ona Rosell, infantil femenina, també va participar a 7 proves i va aconseguir tres primeres posicions, dues segones posicions i una tercera posición; i, per la seva banda, en Martí Rosell, júnior masculí, va aconseguir tres primeres posicions, una segona posició i una quarta posició. La Sílvia Díez, entrenadora del primer equip i responsable de natació del CN Tàrraco, va formar part de l’staff tècnic de la Selecció Catalana.

A més a més, altres nedadors i nedadores de la demarcació o formats en clubs d’aquesta, van formar part del conjunt català: Alexandre Comas del CN Salou, Arnau Parra de l’Atlètic Barceloneta i Lucía González del CN Sabadell.

A la classificació conjunta, la selecció catalana va acoseguir la primera posició amb 1501 punts. A la classificació conjunta júnior amb 803 punts, i a la classificació conjunta infantil amb 698 punts. Es tracta de la 12a victòria de l’equip català, de les 12 edicions d’aquest campionat: Catalunya sempre ha estat a dalt de tot del podi.

Des del Club Natació Tàrraco es valora molt positivament aquesta participació al Campionat, i és un orgull pel Club poder aportar nedadors, nedadores i membres de l’staff tècnic.