GRAN PAPER DELS NEDADORS I NEDADORES DEL CN TÀRRACO AL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ESTIU INFANTIL

Del 26 al 29 de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya de Natació d’Estiu Infantil a la piscina Sylvia Fontana de l’Anella Mediterrània de Tarragona, on nou nedadors i nedadores del CN Tàrraco hi van participar

L’equip del Club Natació Tàrraco jugava a casa i participava al Campionat de Catalunya amb nou nedadors i nedadores, on la majoria va assolir les seves millors marques personals, i on en Roc Vela va aconseguir cinc medalles, i la Marta Pardillos una.

L’equip del CN Tàrraco torna als entrenaments havent aconseguit sis medalles, tres quarts llocs, deu finals disputades i dinou millors marques personals.  En aquest sentit, cal destacar el nedador Roc Vela, de 14 anys, que va aconseguir 5 medalles d’or i es va proclamar Campió de Catalunya als 800 metres lliures, 200 metres papallona, 200 metres esquena, 400 metres lliures i 100 metres papallona, i un 4t lloc als 100 metres braça. I també cal remarcar la Marta Pardillos, de 15 anys, que va aconseguir la medalla de bronze als 400 metres estils i el 4t lloc als 1500 metres lliures. A més, el relleu 4x200m lliures femení infantil va aconseguir una meritòria 4a classificació, format per l’Ona Rosell, la Nadina Perí, la Marta Colom i la Marta Pardillos.

A la classificació conjunta de clubs, l’equip del CN Tàrraco va obtenir una treballadíssima 17a posició, havent fet un molt bon campionat. L’equip infantil ara prepara el Campionat d’Espanya d’estiu Infantil, que tindrà lloc del 18 al 22 de juliol a Sabadell.