ÈXIT DE L'OPEN MÀSTER CN TÀRRACO

ÈXIT DE L'OPEN MÀSTER CN TÀRRACO

ÈXIT DE L'OPEN MÀSTER CN TÀRRACO

Gràcies a la comissió de la secció Màster i d'un grup de socis voluntaris, l'organització de l'esdeveniment ha estat un èxit i ha seguit a la perfecció tota la normativa i protocol Covid establerta.

En el decurs d'aquest esdeveniment, la gran majoria dels nostres 24 participants, han assolit millors temps personals a les proves que han participat, enhorabona a tots! Cal destacar a la nedadora màster del nostre Club i sòcia d'honor del CN Tàrraco, Maria del Mar Ravés Olivé, que ha assolit el rècord d'Espanya a la prova 1500m lliures femenía la categoria de +55 anys. També, en el parcial dels 800m, ha assolit el rècord de Catalunya en aquesta mateixa prova i distància.

També, en el decurs d'aquest esdeveniment, la secció Màster de la secció Natació Artística del CN Tàrraco ha dut a terme una exhibició dels seus exercicis principals. Moltes gràcies a totes per la vostra aportació!

Els resultats definitius els penjarà en els propers dies, la Federació Catalana de Natació a la seva seva web https://www.aquatics.cat/masters/natacio/circuit/CNTarraco21-22 i properament us els comunicarem.