ROC VELA, CAMPIÓ DE 13 ANYS AL TROFEU DS NEDADOR COMPLET DE REIS

El passat 4 de gener de 2023, 270 nedadors i nedadores de categoria alevina provinents de 58 clubs de Catalunya, es van aplegar al Club Natació Granollers per a celebrar el Trofeu DS Nedador Complet de Reis, que organitza la Federació Catalana de Natació i el mateix club que acollia la prova.

Aquesta prova consistia en nedar els 100 metres de cada estil (papallona, esquena, braça i lliures) i de suma dels registres, van passar a la final els millors nedadors i nedadores de cada edat, que van haver de nedar els 100 metres estils. D'aquí, en sortien els nedadors i nedadores més completes de cada edat, i és així com en Roc Vela es va proclamar campió masculí de 13 anys.

En Roc Vela va fer uns temps més que bons a totes les proves classificatòries, on va quedar en primera posició en 3 de les 4 proves disputades: 100 metres lliures (57.98), 100 metres esquena (1:07.01) i 100 metres papallona (1:06.52); als 100 metres braça (1:17.20), va quedar en tercera posició. A la final, de 100 metres estils, en Roc va quedar en una primeríssima posició, indiscutible, davant dels seus oponents amb un temps de 1:05.90