EL CN TÀRRACO ES PROCLAMA CAMPIÓ AL PROVINCIAL DE NATACIÓ

L'equip de natació del CN Tàrraco, amb 55 nedadors i nedadores, es va proclamar Campió Provincial de Natació al campionat que es va disputar el passat dissabte a les instal·lacions del mateix.

Els nedadors i nedadores del CN Tàrraco van guanyar 19 de les 50 proves que es van disputar, penjant-se fins a 45 medalles en total. El Campionat va acollir gairebé 300 nedadors i nedadores de 8 clubs de la demarcació: CN Amposta, Cambrils CN, CN Reus Ploms, CN Tortosa, CN Vendrell, CN Vila-seca i CN Tàrraco.

A la puntuació final per clubs, la classificació va ser: 1a posició CN Tàrraco, 2a posició CN Reus Ploms i 3a posició per al CN Amposta.

Durant la competició, es va demostrar l'excel·lent nivell de natació de la demarcació, amb proves disputadíssimes i un alt nivell de competició.