GRAN PARTICIPACIÓ DE L'EQUIP INFANTIL AL XLIII CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL D'HIVERN

Gran participació de l'equip infantil de natació al XLIII Campionat d'Espanya Infantil d'Hivern en piscina de 50m, celebrat al CN Terrassa entre els dies 14 i 17 de març.
L'equip del CN Tàrraco, compost per la Marta Colom, la Marta Pardillos, l'Ona Rosell i en Roc Vela, ha aconseguit uns excel·lents resultats al campionat: 3 medalles (1 d'or i 2 de bronze), 9 finals disputades (6 finals A + 3 finals B), 6 millors marques personals, 3 marques aconseguides per l'Ona Rosell (200m , 400m i 800m lliures) nedades per sota de les marques de referència per a participar a la competició internacional Comen, del proper juny a Xipre.

A la classificació de millor rendiment per punts, cal destacar a l’Ona Rosell que va aconseguir el 3r lloc amb la prova dels 200m lliures, amb 741 punts

A la classificació per clubs, en categoria femenina, amb 4 nedadores van aconseguir una merescuíssima 12a posició (4t club català), i en categoria masculina, amb 1 nedador, 28a posició (6è club català)

Des del Club Natació Tàrraco celebrem els resultats del i les joves nedadores, que han competit amb una actitud exemplar!