IV OPEN MÀSTER CN TÀRRACO

IV OPEN MÀSTER CN TÀRRACO

IV OPEN MÀSTER CN TÀRRACO

 

Aquest esdeveniment competitiu està inclòs dins del Circuit Català de Trofeus Màster, que consta de de fins 16 etapes repartides arreu de la geografia catalana. Aquest circuit l'organitzen el clubs més representatius de la natació catalana, essent-hi el CN Tàrraco, l'organitzador de la nostra demarcació, on també participaran el Cambrils CN, el Club de Vela Platja Llarga, CN Reus Ploms i CN Salou. En aquest esdeveniment competitiu, participen fins a 130 nedadors de 20 clubs catalans i de tot l'estat.

A l'actual equip màster del CN Tàrraco entrenen habitualment més de 80 esportistes i, en aquest esdeveniment, participaran al voltant de 30 nedadors/es de diferents edats. És una de la seccions esportives del Club amb més participació, ja que abasta un ampli ventall d'edat, que van des dels més joves (+25 anys) i fins als més veterans de (+60). Donada la situació de pandèmia, aquest esdeveniment es durà a terme sense la presència física de públic. Aquest fet ha provocat una davallada sensible de participants i una limitació del nombre total de participants, amb totes les mesures de protocol COVID-19.

En aquest enllaç, podeu fer el seguiment de la prèvia i dels resultats: https://www.aquatics.cat/masters/natacio/circuit/CNTarraco21-22