CURS D'INICIACIÓ AIGÜES OBERTES

CURS D'INICIACIÓ AIGÜES OBERTES

CURS D'INICIACIÓ AIGÜES OBERTES

Si t'agrada el mar i vols gaudir-lo nedant, vine al curs d'iniciació a la natació en aigües obertes i adquireix tots els coneixements necessaris per a nedar amb seguretat al mar.

De la mà dels tècnics del CN Tàrraco, us proposem un programa que combina 4 sessions de natació a la piscina, i 4 sessions al mar. Abans, però, comptarem amb una presentació i una primera avaluació per tal de fer grups segons els nivells i necessitats dels i les nedadores. Enguany, durant l'avaluació i les sessions de piscina comptarem amb les gravacions amb càmera subaquàtica per tal de millorar i perfeccionar la tècnica individual.

Comencem el 7 de juny amb la presentació i avaluació inicial, a les 18.00h.

El preu del curs és de 15€ per a socis i sòcies del CN Tàrraco, CT Tarragona i RCN Tarragona. Per a persones no sòcies, 50€.

Us podeu apuntar al curs al següent enllaç: https://forms.gle/jGAtdXLP1nuyUMJ19 i fer el pagament prèviament a la recepció del CN Tàrraco o per transferència (màxim cal realitzar el pagament el dia 6 i si és per transferència bancària fer arribar el justificant a info@cntarraco.cat).