SUMMER CAMP TARRAGONA

SUMMER CAMP TARRAGONA

SUMMER CAMP TARRAGONA

L'estiu que sempre recordaran!

Del 25 de juny al 6 de setembre, gaudeix del millor estiu amb nosaltres!

 

L'any 2021 el Club Natació Tàrraco crea un nou projecte d'estiu per a les famílies de la ciutat i comarca: el Summer Camp Tarragona, un casal innovador, competent i educatiu que aprofitarà els recursos i espais de les dues entitats per tal de convertir-lo en el millor campus de Tarragona.

El col·legi Lestonnac és un centre educatiu amb més de 320 anys d'història, arrelat fortament a la ciutat i referent per la seva qualitat educativa. Des dels seus inicis, s'ha caracteritzat per ser un col·legi dinàmic i amb esperit de renovació pedagògica.

El Club Natació Tàrraco, amb 1800 socis i sòcies, és una entitat esportiva sense ànim de lucre capdavanter en l'ensenyament de la natació i que, des dels seus inicis al 1963, ha ensenyat a nedar a més de 25.000 nens i nenes.

Des de fa més de quinze anys aquestes dues entitats col·laboren juntes en l'ensenyament de la natació als alumnes d'educació infantil i primària i enguany per tercer any consecutiu, volen seguir amb la seva col·laboració en aquest campus d'estiu per tal de combinar les excel·lències de les dues entitats: l'activitat esportiva a l'aigua sigui natació, waterpolo, triatló o natació artística, amb altres activitats lúdiques i esportives vinculades al CN Tàrraco com poden ser les arts marcials. A la vegada, al Summer Camp Tarragona farà bàsquet, manualitats, robòtica, jocs de pilota, anglès, escalada, teatre i molt més...!

Aquest projecte estarà liderat per la Natàlia Bru Budesca, que compta amb una trajectòria de més de 15 anys d'experiència en l'àmbit del lleure educatiu. Amb ella hi haurà un equip de monitors i monitores amb experiència i especialitzats en els diferents esports i activitats lúdiques com bàsquet, natació, sincro, teatre, dansa,...

Per a les vacances d'estiu, el Club Natació Tàrraco i el Col·legi Lestonnac ens plantegem oferir un Casal esportiu i de lleure, adreçat a tots els infants i joves que tinguin ganes de passar unes grans vacances!

Durem a terme esport, activitats d'aigua, manualitats, psicomotricitat,... entre moltes altres coses, amb els millors monitors i monitores!

Amb el suport de la Diputació de Tarragona

 

Descarrega't el FULL D'INSCRIPCIÓ aquí

Flyer informatiu

Presentació reunió famílies

Preguntes freqüents

 

 

 

 

HORARIS

De 08.00h a 15.00h, tria l'opció que més et convingui!

  • Pack matí
  • Pack menjador
  • Acollida matinal
  • Recollida fins les 16.00h

 

MENÚ JULIOL

INFOSUMMERCAMP S5

SORTIDA I NIT AL SUMMERCAMP!