CURSETS INFANTILS DE NATACIÓ

CURSETS INFANTILS DE NATACIÓ

CURSETS INFANTILS DE NATACIÓ

Els nostres monitors i monitores han estat nedadors i nedadores de l'escola i dels equips de competició; la seva experiència i vivència, són imprescindibles a l'hora d'empatitzar amb els infants, saber què senten i com entomen les classes.

Som el Club de Natació de referència a la ciutat de Tarragona i a la demarcació: la Federació Catalana de Natació ens avala com a millor club de la província, i això ens dóna totes les eines necessàries per a establir-nos com a referents de la natació i el seu aprenentatge al territori.

Els monitors i monitores del CN Tàrraco tenen la titulació corresponent de monitors d'activitats aquàtiques i/o d'entrenadors/es de natació per la Federació Catalana de Natació. Com a Club, entenem com a indispensable la formació contínua per a garantir la professionalitat de les nostres activitats.

Tenim un projecte d’aprenentatge, on el principal objectiu és familiaritzar els infants amb el medi aquàtic de manera suau, engrescadora i adaptada a les seves característiques psicofísiques. D'aquesta manera, al CN Tàrraco tenim la clara intenció de proporcionar un conjunt de vivències que familiaritzin el nen/nena amb el medi aquàtic.

 

No hi ha un lloc millor on aprendre a nedar... no creus?