Actualitat

Notícies

09-10-2020

Vine a nedar al mar amb el Tàrraco!

Us informem de l'inici de la temporada d'hivern d'aigües obertes del CN Tàrraco. Emprenem el projecte amb moltes ganes i il·lusió, i esperem comptar amb tots i totes vosaltres.

En aquest sentit, us volem comunicar que hem arribat a un acord amb el Club Tennis Tarragona per poder desenvolupar els entrenaments d'aigües obertes des de les seves instal·lacions, de manera que en podrem fer servir els vestidors i les dutxes.

Donarem el tret de sortida de la temporada d'hivern el proper DISSABTE 17 D'OCTUBRE, i ens trobarem a les 10.00h a la porta principal del Club Tennis Tarragona. L'entrenador de la secció serà en Jordi Romero.

Per poder participar als entrenaments, caldrà que ompliu el següent formulari https://forms.gle/qn7sKvTX985u2PPX8; la inscripció a l'activitat de la temporada d'hivern queda inclosa a la quota de soci/a del Club Natació Tàrraco. Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a aiguesobertes@cntarraco.cat

També us podem dir queaquest dissabte 17 d'octubre, comptarem amb la col·laboració d'Esportissim que ens facilitarà neoprens (tindrem diferents talles) de la marca Head per tal de poguem fer un test complet.

Us esperem dissabte! Presteu atenció a les xarxes socials, que hi anirem penjant més informació!

 

Comissió d'Aigües Obertes del CN Tàrraco

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center