Actualitat

Notícies

21-07-2017

Ferran Siré i Carles Coll marxen cap a Gyor per participar al FOJE

El proper diumenge 23 de juliol els nostres nedadors Ferran Siré i Carles Coll marxen cap a la ciutat hongaresa de Gyor per participar al FOJE, Festival Olímpic de la Joventut Europea, on competiran com a membres de l'equip nacional espanyol els propers dies 24, 25, 27 i 28 de juliol.

Per primera vegada dos nedadors del Tàrraco competeixen en aquest esdeveniment de gran magnitud, on 49 països de la CEE hi seran presents. Tots dos participaran en proves individuals i en equip, als relleus. D'aquesta manera, Carles Coll participarà als 50 i 100 lliures, 100 i 200 braça i 200 estils i, Ferran Siré als 100 i 200 papallona i 400 estils.

El FOJE es celebra cada dos anys i es realitzen proves de diferents disciplines com atletisme, Bàsquet, balomanno, gimnàstica artística i rítmica, judo, tennis, voleibol i natació. La cerimònia inaugural del Festival Olímpic tindrà lloc el 23 de juliol.

L'equip femení espanyol de natació està format per: Claudia Espinosa y Laura García (CD Gredos San Diego, Madrid), Nadia González (Real Canoe NC), Paula Juste (CN Lleida), Ana Mª Lamberto (UCAM Fuensanta), Aina Oliván (CN Sabadell) i Aroa Silva (AD Manuel Llaneza).

L'equip masculí el conformen els nostres nedadors Carles Coll y Ferran Siré (CN Tarraco) i Alejandro Puebla (CN Cartagena Cartagonova), Carlos Quijada (CD Gredos San Diego, Madrid ), Santos Villalón (CN Voltor Balear) i Javier Zorzano (Navial).

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center