Seccions

Projecte Esportiu

El Club Natació Tàrraco té la visió i la missió d'educar, formar i desenvolupar esportistes de totes les seccions des d'una perspectiva integradora i holística amb l'objectiu d'assolir l'excel·lència dins del procés formatiu.


 

Descripció

Hem creat una base amplia i consolidada d'esports amb arrels aquàtiques on l'ensenyament inicial de la natació és un pas essencial en el progrés dels nostres esportistes. A partir d'aquí, estructurem un treball global fonamentat en fases de desenvolupament sensibles al creixement per tal d'optimitzar la seva evolució.

Entenem que el Club ha d'evolucionar cap a una estructura d'organització eficient que sigui capaç d'adquirir i transferir adequadament la informació en coneixement. De fet, aquest serà el principal recurs del Club en el futur i permetrà convertir la informació individual en intel·ligència col·lectiva,per a ser cada vegada més competitius a tots els àmbits.

En aquesta línia, el Club Natació Tàrraco està immers en un canvi contextual i cultural amb el propòsit d'aplicar processos analítics sistèmics en la continua presa de decisions a tots els nivells.

Contacta amb la Direcció Esportiva 

 


 

 

 

Notícies


24-07-2017

Cap de setmana de Travesses pel CN Tàrraco

El Club Natació Tàrraco ha mostrat el seu gran potencial al mar aquest cap de setmana participant amb 60 nedadors/es i pujant 20 vegades al podi a les 5 travessies que ha participat: el Memorial...

Llegir més

 

14-07-2017

Aikido infantil, nova activitat per a la nova temporada

El proper 3 d'octubre, el Club Natació Tàrraco inicia la tempoarada amb novetats, després de 10 anys practicant amb l'Aikido per adults, enguany començarà amb l'Escola d'Aikido infantil, per a...

Llegir més

 


 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center