Seccions

Projecte Esportiu

El Club Natació Tàrraco té la visió i la missió d'educar, formar i desenvolupar esportistes de totes les seccions des d'una perspectiva integradora i holística amb l'objectiu d'assolir l'excel·lència dins del procés formatiu.


 

Descripció

Hem creat una base amplia i consolidada d'esports amb arrels aquàtiques on l'ensenyament inicial de la natació és un pas essencial en el progrés dels nostres esportistes. A partir d'aquí, estructurem un treball global fonamentat en fases de desenvolupament sensibles al creixement per tal d'optimitzar la seva evolució.

Entenem que el Club ha d'evolucionar cap a una estructura d'organització eficient que sigui capaç d'adquirir i transferir adequadament la informació en coneixement. De fet, aquest serà el principal recurs del Club en el futur i permetrà convertir la informació individual en intel·ligència col·lectiva,per a ser cada vegada més competitius a tots els àmbits.

En aquesta línia, el Club Natació Tàrraco està immers en un canvi contextual i cultural amb el propòsit d'aplicar processos analítics sistèmics en la continua presa de decisions a tots els nivells.

Contacta amb la Direcció Esportiva 

 


 

 

 

Notícies


23-03-2017

Èxits del Tàrraco al Campionat d’Espanya de natació d’Hivern a Gijón

Del 18 al 21 de març es va celebrar a Gijón el Campionat d'Espanya de Natació d'Hivern al CN Santa Olaya, en el qual hi han participat 5 nedadors del CN Tàrraco de 731 participants de 191 Clubs...

Llegir més

 

17-03-2017

Campionat de Catalunya Júnior de Natació Sincronitzada

El proper dia 25 celebrem al Club el Campionat de Catalunya Júnior de Natació Sincronitzada. 80 nedadores de tot Catalunya competiran al Tàrraco: CN Kallípolis Club Natació Granollers Sincro...

Llegir més

 


 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

Cursa Tàrraco La Mina

Maig 2017

 

Arriba la 19ena edició d'aquesta reconeguda CX Cursa Tarraco - La Mina que aplegarà centenars de participants. Vols ser un d'ells?

 

 

III Tàrraco Aigües Obertes

3 de setembre de 2017

 

Reserva't el dia! El proper 3 de setembre, t'esperem a la Platja Llarga.

 

 

24 Hores de Natació

16 i 17 de Setembre 2016

 

Participa a les 24 Hores del Club!! Entrada lliure i gratuïta

 

 

Triatló Popular Ciutat de Tarragona

 

El Triatló Popular Ciutat de Tarragona és una prova amb l'objectiu de promocionar i divulgar l'esport del triatló en el seu caire més popular.

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

Mediaframe Producciones S.L.

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Quiropráctica Específica

Aquopolis

Beep

Pcbox

Pccoste

viascass

Pelostop