Seccions

Aigües Obertes

La natació en aigües obertes és una disciplina de natació que consisteix a nedar en llocs oberts com mar, llacs o rius en comptes de fer-ho en una piscina.


 

Descripció

La secció de natació d'aigües obertes té la visió i missió de divulgar e iniciar la pràctica de la natació a entorns naturals tals com el mar, llacs i/o estanys.

Treballem per al desenvolupament d'una estructura integral que doni cobertura als diferents aspectes bàsic i essencials de nedar en entorns naturals com són la seguretat, orientació i aspectes tècnics específics.

Potenciem un context social i positiu que combini l'aprenentatge d'aquesta emergent pràctica esportiva amb el gaudir de noves amistats.

Objectius:

1. Oferir a els nedadors/es d'esport base i a qualsevol ciutadà/na del territori un servei permanent d'entrenament i monitoratge d'aigües obertes amb unes altes condicions de seguretat a un cost assequible.

2. Dinamitzar i promocionar la natació d'aigües obertes com un esport saludable a la demarcació.

3. Millorar les condicions d'entrenament a tots els nivells (des d'alta competició a usuaris iniciats) i de totes les edats (des d'alevins fins nedadors/triatletes màsters) a la demarcació de Tarragona

4. Promocionar Tarragona i la Costa Daurada com destí esportiu turístic amb serveis de estatge a entitats de natació i triatló a nivell nacional i internacional

5. Potenciar i coordinar acords entre entitats esportives per possibilitar una més gran varietat d'activitats a totes les edats i nivells.

TEMPORADA ESTIU

La secció d'aigües obertes del Club Natació Tàrraco i el Club de Vela Platja Llarga iniciarà la setmana vinent una nova temporada d'estiu al mar on com cada any hi ha la previsió de fer entrenaments regulars adaptats a tots els nivells des del 11 de juny fins el 8 d'octubre (54 sessions), cursos d'iniciació, participació en travessies, excursions aquàtiques i altres activitats.

En aquest mail, us especifiquem les característiques més rellevants:
1) Entrenaments regulars
Els entrenaments seran tots els dilluns, dimecres i divendres des del 11 de juny fins el 8 d'octubre a les 19:00
2) Activitats previstes
Podeu consultar al PDF adjunt on es troba l'acta de la reunió, el calendari amb les diverses activitats planificades al llarg de l'estiu. Si disposeu de google calendar el podeu afegir seguint aquest enllaç:https://calendar.google.com/calendar?cid=Y250YXJyYWNvLnZpZGVvc0BnbWFpbC5jb20
En aquest calendari, trobareu també les dates de les travessies més populars a les que participem o excursions com la de la Waikiki que farem el 1 de juliol. També, el 16 de juny està previst un repte de llarga distància La "I transtàrraco (D'Altafulla al Miracle)" on els propers dies us donarem més detalls.
3) Curs d'iniciació
El proper dimarts dia 12 iniciem un nou curs d'aigües obertes on si coneixeu algú interessat pot trobar aquí tota la informació i fer la inscripció en aquest enllaç: https://goo.gl/forms/9IebTtsOheqKM3102
Sessions en piscina 12, 14 i 19 de juny 19:15h CN Tàrraco
Sessions al mar 25, 27 i 29 de juny 18:00h Club de Vela Platja Llarga

4) Quotes
Aquest any s'ha valorat fer el pagament en una única quota per tot l'estiu (els 4 mesos) i no fer una quota mensual que l'any passat era, per exemple, de 14 euros al mes per no socis.
Els preus acordats a la reunió de la setmana passada són:
Una única quota per tot l'estiu (del 11 de juny al 8 d'octubre):
• Socis CNT o CVPL: 25 euros
• Socis CNT i CVPL: 10 euros
• No socis: 55 euros

En cas de no estar federat es contractarà l'assegurança privada anual que us donar cobertura a tots els entrenaments en cas d'algun incident d'un cost únic de 8 euros.

Si us voleu donar de baixa, cal que simplement ens envieu un mail a aiguesobertes@cntarraco.cat per fer-la efectiva.
Si no sortiu al llistat i us voleu de donar d'alta, cal emplenar el formulari de noves altes: https://goo.gl/forms/E8TvCEgH6ebMfKRD3

5) Renovació de la comissió d'organització de la secció
Tots aquells que vulgueu formar part de la comissió organitzadora ens ho podeu comunicar els propers dies per definir els seus membres aquest mes de juny. Com sabeu, la secció es desenvolupa fonamentalment de l'aportació voluntària de molts de nosaltres i qualsevol dedicació serà de gran ajuda.
6) Altres novetats
A partir del mes de juliol, tots els dimecres es realitzaran sessions de Ioga o pilates amb la caiguda del sol gratuïtes pels membres de la secció i la resta de socis.

 

TEMPORADA HIVERN

Si ets soci del Tàrraco, seràs SOCI TARRACO MAR, per només 10 euros per la temporada d'hivern, d'octubre a finals de maig.

Si no ets soci del Tàrraco, podràs ser SOCI MAR, per 20 euros per la temporada d'hivern, d'octubre a finals de maig.

 

 

 

Equip Tècnic

aiguesobertes@cntarraco.cat

 

 

Gemma Zapater. Primera Entrenadora i programadora esportiva

Gemma Zapater. Primera Entrenadora i programadora esportiva

 

Antoni Pérez Portabella. Entrenador

Antoni Pérez Portabella. Entrenador

 

Omar Pérez. Entrenador

Omar Pérez. Entrenador

 

Horaris d'entrenaments

Durant la temporada d'hivern: (d'octubre a finals de maig)

Dimarts i dijous a les 19:15h. Sessions presencials d'entrenament 

1-2 entrenaments més guiats no presencials per fer cadascú pel seu compte.

Un entrenament al mar (Club de Vela Platja Llarga) cada diumenge a les 11:00h si sou socis de la secció d'aigües obertes.

 

Durant la temporada d'estiu: (de juny a setembre ambdós inclosos)

Dilluns, dimecres i divendres de 18:45 a 20:00h.

Localització: Club de Vela Platja Llarga.

Durant la temporada d'estiu s'organitzaran diverses activitats alternatives tals com excursions, activitats lúdiques i entrenaments de llarga distància. L'equip tècnic de la secció donarà a conèixer la planificació d'aquestes activitats.

 


 

 

 

Notícies


25-07-2018

Stage Pretemporada Natació 2018-2019

A punt d'acabar la temporada esportiva, ja estem pensant en la propera! Tots els esportistes de la secció de natació farem entrenaments d'inici de temporada molt especials a la Platja Llarga ...

Llegir més

 

10-07-2018

Campionat Natació de Catalunya Infantil

En el darrer Campionat de Catalunya Infantil d'estiu que s'ha celebrat a la piscina Sant Jordi de Barcelona aquest cap de setmana passat, el CN Tàrraco ha quedat per punts, a la classificació...

Llegir més

 


 

PLA D’ENTRENAMENT TÈCNIC DE NATACIÓ. BLOC 2

 

Coneix aquest Pla dirigit a triatletes, nedadors d'aigües oberts i màsters. 

 

 

 

Guia Nutrició

 

 

 


 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

Cursa Tàrraco La Mina

Maig 2018

 

Arriba la 20ena edició d'aquesta reconeguda CX Cursa Tàrraco - La Mina que aplegarà centenars de participants. Apunta't i gaudeix del recorregut!

 

 

IV Tàrraco Aigües Obertes

9 de setembre de 2018

 

Reserva't el dia! El proper 9 de setembre, t'esperem a les platges de Tarragona!

 

 

24 Hores de Natació

14 i 15 de Setembre 2018

 

Participa a les 24 Hores del Club!! Entrada lliure i gratuïta

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

Mediaframe Producciones S.L.

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Instituts Odontològics

Aquopolis

viascass

Quiropráctica Específica