Seccions

Màsters

Posa't en forma a l'aigua!


 

Descripció

La natació per a Màsters sorgeix com a conseqüència d'un gran buit existent en l'activitat física d'aquells que havien deixat de "tenir edat" per practicar el seu esport favorit de forma institucional o competitiva.

La categoria competitiva Màster, a partir del 25 anys, és una de les diferents categories que formen la Natació competitiva. Fa més de dues dècades, el CN Tarraco també disposa d'aquesta secció formada per nedadors competitius i a més, nedadors que, dins dels seus objectius, la competició no és la seva prioritat, i si ho és l'esperit de superació, la natació com a orientació terapèutica o la pròpia relació social amb la resta de socis del nostre  Club.

Aquesta activitat està molt estesa i desenvolupada arreu de la geografia, i no només a la nostra demarcació, també arreu de tot el món ja que dona sortida a moltes inquietuds competitives i necessitats personals. 

La nostra secció està formada, aproximadament a dia d'avui, per més d'a prop 80 socis que practiquen la natació, en les seves diferents orientacions de forma regular.

Als socis participants en aquesta secció reben setmanalment els entrenaments amb objectius corresponents establerts per un equip de tècnics experts professionals, per tal que si no poden assistir a les sessions, poden fer-los en l'horari que els vagi bé.

A dins del grup de socis Màsters del nostre Club existeixen diferents nivells aquàtics. A les sessions, els nostres tècnics adapten els continguts de les sessions en base a aquest criteri d'organització.

Els nostres nedadors també reben regularment informació sobre els esdeveniments on participa la nostra secció des de la Comissió Màsters.

 

 

 

 

Entrenadors

masters@cntarraco.cat

Sílvia Díez

Sílvia Díez

Responsable del grup de Màsters

 

Miguel Caro

Miguel Caro

Entrenador del grup dels matins

 

Jordi Romero Ribas

Jordi Romero Ribas

Entrenador del grup dels vespres

 

Omar Pérez

Omar Pérez

Entrenador ajudant

 

Ignacio Reyes Cabo

Ignacio Reyes Cabo

Entrenador del grup dels migdies i secretaria tècnica

 

Horaris entrenaments

-MATINS de dilluns, dimecres i dijous de 06:00h a 07:30h
-MIGDIES de dilluns, dimecres i divendres de 15h a 16h
-VESPRES de dimarts i dijous de 19:30h a 21:00h


 

 

 

Notícies


28-04-2017

NOU SERVEI: FISIOTERÀPIA

Contractures, sobrecàrregues, contusions, distensions, ruptures de fibres o correccions posturals... Fes esport amb cura! A partir del dimarts 9 de maig, nou servei de Fisioteràpia al Tàrraco!...

Llegir més

 

20-02-2017

EXCURSIÓ PELS GRAUS DEL CARRASCLET I CARABASSAL (MONTSANT)

El proper 18 de març ens desplaçarem fins al Poble de la Morera de Montsant per realitzar una excursió de dificultat mitjana pels Graus de Carrasclet i Carabassal. Com sempre podeu venir-hi amb...

Llegir més

 


 

Rècords Socials

 

 

 

 


 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center