El Club

Història

El Club Natació Tàrraco es funda el 23 d'octubre de 1963 i s'instal·la a la part alta de la ciutat de Tarragona, en un dels llocs històrics del nostre passat, a la zona de les muralles romanes que dóna façana al Passeig Torroja.


 

Inicis

El Club Natació Tàrraco es funda el 23 d'octubre de 1963 i s'instal·la a la part alta de la ciutat de Tarragona, en un dels llocs històrics del nostre passat, a la zona de les muralles romanes que dóna façana al Passeig Torroja.

Les dificultats per practicar la natació, va encoratjar un grup de tarragonins encapçalat per Rafael Nadal i Company a adquirir la finca Cal Tomaca, on actualment es situen les instal·lacions, per d'aquesta manera disposar de patrimoni suficient per obtenir els crèdits i avals bancaris necessaris per iniciar la construcció de la piscina que donaria nom al Club Natació Tàrraco.

Les obres s'inicien el 13 de gener de 1964 i l'1 d'agost del mateix any s'inaugura la piscina descoberta de 25 mts. i sis carrers amb l'actuació de diversos nedadors locals i un partit de waterpolo d'exhibició entre el C.N. Barcelona i el C.N. Sabadell. El 23 d'octubre de 1965 s'inaugura l'antiga piscina coberta de 25x8 mts. i quatre carrers.

Dècada dels 60

Participem als Jocs Olímpics

El Club creix

Primera pedra del nou edifici

50 anys del Club

 

 

 

Notícies


24-12-2016

Campionat històric del CN Tàrraco amb 17 medalles

Des del passat dimarts 20 i fins ahir divendres 23 de desembre, 16 nedadors del CN Tàrraco han participat al Campionat de Catalunya Infantil + Júnior de natació que s'ha celebrat a les piscines...

Llegir més

 

10-07-2016

11 medalles d’Or al Campionat de Catalunya

Aquest darrer cap de setmana, el CN Tàrraco ha aconseguit un èxit sense precedents en la història del Club en categoria Catalunya Infantil. Amb 11 medalles d'Or, el Tàrraco ha estat el Club amb...

Llegir més

 


 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VII Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center