Actualitat

Notícies

03-10-2022

Arrenca l'octubre al Tàrraco!

Al CN Tàrraco comencem el mes d'octubre amb el llançament de diverses coreografies i l'OktoberFest. Aprofita l'oferta: dona't d'alta, emporta't la motxilla del Tàrraco i aconsegueix fins a dos mesos gratuïts!

Quina millor manera de començar la rutina, que estrenant les coreografies de Les Mills, fent una Màsterclass de Zumba i els primers Cross Games del CN Tàrraco? I tot amanit amb l'OktoberFest!

 

El dilluns dia 3, començarem amb l'estrena del BodyPump 122, on els nostres tècnics i tècniques ens ensenyaran la nova coreografia per a les properes setmanes. Seguidament, dimarts, tindrem una Màsterclass de Zumba amb instructors i instructores convidades, mentre que dimecres tornarem a estar d'estrena amb el BodyCombat 92. I, divendres, serà el gran dia: I Cross Games CN Tàrraco i OktoberFest!

A més a més, durant el mes d'octubre estem d'oferta, i si encara no ets soci/sòcia, pots fer-ho emportan-te la motxilla del Club i fins a dos mesos gratuïts. No t'ho pensis més, i passa per la recepció del CN Tàrraco a demanar tota la informació!

 

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center