Actualitat

Notícies

19-07-2022

MARTÍ ROSELL DÍEZ, CONVOCAT A L'EYOF A BANSKÁ BYSTRICA

El nedador del CN Tàrraco participarà a l'European Youth Olympic Festival nedant els 200m, 400m i 1500m lliures, i els relleus

En Martí Rosell Díez competirà del 25 al 29 de juliol a l'European Youth Olympic Festival a Eslovàquia, amb l'equip espanyol, en la seva primera internacionalitat on nedarà diverses proves de natació com són el 200m, 400m i 1500m lliures

Amb només 4 mesos en Martí ja tocava aigua, acompanyant els seus pares i la seva germana, i el CN Reus Ploms i el CN Vila-seca van ser les seves primeres cases; al setembre de 2016, amb 9 anys, va entrar a l'equip benjamí del CN Tàrraco. Des d'aleshores, en Martí no ha fet més que progressar, i en categories benjamina i alevina va guanyar diverses proves als respectius Campionats de Catalunya i Espanya.

Al juliol de 2021, en Martí va fer la millor marca nacional i catalana de 14 anys als 200m lliures, marca que al desembre del mateix any va tornar a millorar, i encara està en la seva possessió. Al setembre de 2021, en Martí va entrar al CAR (Centre d'Alt Rendiment) de Sant Cugat del Vallès, amb un beca de la Federació Catalana de Natació que comprèn els entrenaments, l'allotjament i els estudis. Al desembre del mateix any, va ser convocat a una concentració per primera vegada amb l'equip nacional, després dels èxits assolits al llarg del darrer tram de la temporada 2020-21 i inicis de la 21-22. A finals de gener de 2022, va ser Campió d'Espanya Infantil de Llarga Distància, i va entrar al Programa España 2024 d'Aigües Obertes de la Real Federación Española de Natación. Al maig de 2022, va quedar en 3a posició al Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes celebrat a Banyoles. Al març de 2022 es va penjar 3 medalles d'or al Campionat d'Espanya d'Hivern, on va ser nomenat millor nedador infantil masculí del campionat.

I és així com, amb constància, sacrifici i esforç, en Martí participarà a l'EYOF formant part de l'equip nacional del COE, el gran esdeveniment esportiu on joves de tota Europa participen en diferents modalitats esportives. En Martí nedarà els 200m, 400m i 1500m lliures, a més dels relleus, envoltat de grans esportistes de diferents països. No és la primera vegada que nedadors del CN Tàrraco participen a l'EYOF: en Ferran Siré i en Carles Coll ja hi van participar al 2017, a Hungria.

Pel Club Natació Tàrraco és tot un orgull que en Martí participi a l'EYOF, i li desitgen tota la sort del món a la seva primera internacionalitat.

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center