Actualitat

Notícies

18-05-2022

Curs d’iniciació a la Natació en Aigües Obertes: T’agradaria nedar al mar i no en tens experiència??

Si t'agrada el mar i vols gaudir-lo nedant, vine al curs d'iniciació a la natació en aigües obertes i adquireix tots els coneixements necessaris per a nedar amb seguretat al mar.

De la mà dels tècnics del CN Tàrraco, us proposem un programa que combina 4 sessions de natació a la piscina, i 4 sessions al mar. Abans, però, comptarem amb una presentació i una primera avaluació per tal de fer grups segons els nivells i necessitats dels i les nedadores. Enguany, durant l'avaluació i les sessions de piscina comptarem amb les gravacions amb càmera subaquàtica per tal de millorar i perfeccionar la tècnica individual.

Comencem el 7 de juny amb la presentació i avaluació inicial, a les 18.00h.

El preu del curs és de 15€ per a socis i sòcies del CN Tàrraco, CT Tarragona i RCN Tarragona. Per a persones no sòcies, 50€.

Us podeu apuntar al curs al següent enllaç: https://forms.gle/jGAtdXLP1nuyUMJ19 i fer el pagament prèviament a la recepció del CN Tàrraco o per transferència (màxim cal realitzar el pagament el dia 6 i si és per transferència bancària fer arribar el justificant a info@cntarraco.cat).

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center