Actualitat

Notícies

03-03-2022

Rècords Socials del CN Tàrraco

Els rècords socials han estat, són i seran una tasca administrativa tècnica que reflecteix la història competitiva d'un club de natació. Des de finals de la dècada dels 60 del segle passat, el CN Tàrraco du a terme aquesta memòria històrica com una tasca vertebradora i catalitzadora de la pròpia essència de l'esport de competició, com és, l'esperit de superació dels temps o marques competitives.

En els seus inicis els Srs. Salvador Coch Tomàs, Juan F. Reyes i R. Albert Duch han estat les persones que han dut aquesta tasca. A dia d'avui, els nostres tècnics i professionals duen a terme el seguiment dels millors temps dels nostres nedadors per a mantenir la flama encesa.

El desenvolupament de la tecnologia dels banyadors, de les sureres, de les plataformes de sortida, les modificacions dels reglaments dels estils de competició i els coneixements assolits per parts del tècnics, basats en proves, estudis i experiments, han contribuït i força, en aquesta millora constant dels registres.

La taula de rècords en divideix en gènere: masculí i femení, i en piscina: de 25 i 50 metres i a dia d'avui, aquesta taula, resta actualitzada.

Cal diferenciar entre Millor Marca Catalana (M.M.C.) o Millor Marca Nacional (M.M.N.) i Rècord de Catalunya (R.C) o Rècord d'Espanya (R.E.) Aquesta diferència radica en que la M.M.C. M.M.N. correspon a una edat concreta, per exemple, 12, 13 o 14 anys successivament, mentre que el R.C i el R.E. corresponen a les millors marques fetes a totes les edats, al llarga de la història de la natació en els dos àmbits (Catalunya i Espanya). Aquesta diferència es pot identificar per les senyeres al fons del text.

Al llarg de la història, cal anomenar als següents esportistes, ja que en algun moment han assolit aquestes fites:

RÈCORDS D'ESPANYA ABSOLUT, també MMN i MMC

Esther Boronat Casajuana
R. Albert Duch Martorell
Sylvia Fontana Solà,
Eduard Galdeano Castillo

MILLOR MARCA NACIONAL M.M.N. també M.M.C.
Biel Arilla Ràfols,
Carles Coll Martí,
Eric Pedrol Ripoll,
Ferran Siré Figueras,
Martí Rosell Díez,
Rafel Roura Garcia

Relleu 4x100 lliures, 4x200 lliures i 4x100 estils any 1967 format per:
• Sergi Bria Farré
• Luis M. Soriano del Amo
• Josep Coch Artó
• Rafel Roura Garcia

MILLOR MARCA CATALANA M.M.C.
Lucía González Nuez

En aquest moments, a les Taules de rècords de la R.F.E.N , el nostre Club resta fins a 14 cops representat en M.M.N, 1 R.C. categoria Absoluta i fins a 27 cops a les M.M.C., indistintament masculins, femenins , P25m i P50m.

Aquest fet ens fa veure la gran qualitat dels nostres nedadors i la gran feina feta als darrers anys per part de tots els implicats en aquestes taules de Rècords Socials del CN Tàrraco.

Consulta els Rècords Socials de la secció de Natació

Consulta els Rècords Socials de la secció de Salvament i Socorrisme

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center