Actualitat

Notícies

23-01-2022

Èxit de l'Open Màster CN Tàrraco

Dissabte, 22 de gener, s'ha celebrat amb èxit la IV edició del OPEN MÀSTERS CN Tàrraco amb la participació de 120 nedadors de fins a 20 clubs de la geografia catalana i de la resta de l'Estat. Gràcies a la comissió de la secció Màster i d'un grup de socis voluntaris, l'organització de l'esdeveniment ha estat un èxit i ha seguit a la perfecció tota la normativa i protocol Covid establerta.

En el decurs d'aquest esdeveniment, la gran majoria dels nostres 24 participants, han assolit millors temps personals a les proves que han participat, enhorabona a tots! Cal destacar a la nedadora màster del nostre Club i sòcia d'honor del CN Tàrraco, Maria del Mar Ravés Olivé, que ha assolit el rècord d'Espanya a la prova 1500m lliures femenía la categoria de +55 anys. També, en el parcial dels 800m, ha assolit el rècord de Catalunya en aquesta mateixa prova i distància.

També, en el decurs d'aquest esdeveniment, la secció Màster de la secció Natació Artística del CN Tàrraco ha dut a terme una exhibició dels seus exercicis principals. Moltes gràcies a totes per la vostra aportació!

Els resultats definitius els penjarà en els propers dies, la Federació Catalana de Natació a la seva seva web https://www.aquatics.cat/masters/natacio/circuit/CNTarraco21-22 i properament us els comunicarem.

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center