Actualitat

Notícies

23-01-2022

Èxit de l'Open Màster CN Tàrraco

Dissabte, 22 de gener, s'ha celebrat amb èxit la IV edició del OPEN MÀSTERS CN Tàrraco amb la participació de 120 nedadors de fins a 20 clubs de la geografia catalana i de la resta de l'Estat. Gràcies a la comissió de la secció Màster i d'un grup de socis voluntaris, l'organització de l'esdeveniment ha estat un èxit i ha seguit a la perfecció tota la normativa i protocol Covid establerta.

En el decurs d'aquest esdeveniment, la gran majoria dels nostres 24 participants, han assolit millors temps personals a les proves que han participat, enhorabona a tots! Cal destacar a la nedadora màster del nostre Club i sòcia d'honor del CN Tàrraco, Maria del Mar Ravés Olivé, que ha assolit el rècord d'Espanya a la prova 1500m lliures femenía la categoria de +55 anys. També, en el parcial dels 800m, ha assolit el rècord de Catalunya en aquesta mateixa prova i distància.

També, en el decurs d'aquest esdeveniment, la secció Màster de la secció Natació Artística del CN Tàrraco ha dut a terme una exhibició dels seus exercicis principals. Moltes gràcies a totes per la vostra aportació!

Els resultats definitius els penjarà en els propers dies, la Federació Catalana de Natació a la seva seva web https://www.aquatics.cat/masters/natacio/circuit/CNTarraco21-22 i properament us els comunicarem.

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center