Actualitat

Notícies

20-01-2022

IV Open Màster CN Tàrraco

Aquest dissabte 22 de gener, a partir de 16h, el CN Tàrraco organitza la IV edició OPEN MÀSTER CN Tàrraco a les seves instal·lacions del Passeig de Torroja.

Aquest esdeveniment competitiu està inclòs dins del Circuit Català de Trofeus Màster, que consta de de fins 16 etapes repartides arreu de la geografia catalana. Aquest circuit l'organitzen el clubs més representatius de la natació catalana, essent-hi el CN Tàrraco, l'organitzador de la nostra demarcació, on també participaran el Cambrils CN, el Club de Vela Platja Llarga, CN Reus Ploms i CN Salou. En aquest esdeveniment competitiu, participen fins a 130 nedadors de 20 clubs catalans i de tot l'estat.

A l'actual equip màster del CN Tàrraco entrenen habitualment més de 80 esportistes i, en aquest esdeveniment, participaran al voltant de 30 nedadors/es de diferents edats. És una de la seccions esportives del Club amb més participació, ja que abasta un ampli ventall d'edat, que van des dels més joves (+25 anys) i fins als més veterans de (+60). Donada la situació de pandèmia, aquest esdeveniment es durà a terme sense la presència física de públic. Aquest fet ha provocat una davallada sensible de participants i una limitació del nombre total de participants, amb totes les mesures de protocol COVID-19.

En aquest enllaç, podeu fer el seguiment de la prèvia i dels resultats: https://www.aquatics.cat/masters/natacio/circuit/CNTarraco21-22

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center