Actualitat

Notícies

23-12-2021

Èxits del CN Tàrraco al Trofeu de Nadal 2021

El Club Natació Tàrraco va celebrar ahir a la tarda el tradicional Trofeu de Nadal a les instal·lacions del Club. El Trofeu va tenir una participació ben nombrosa, 170 nedadors, dels clubs de la demarcació que al ser una de les últimes competicions de final d'any, els nedadors i nedadores s'hi esforcen més si cal per aconseguir els rècords socials i provincials que tenen a l'abast.

Aquest any vam comptar amb la participació del C.N. Reus Ploms, C.N. Cambrils, C.N. Salou i el C.N. Tàrraco. El CN Vila-seca finalment no va assistir degut a diverses baixes.

Conjuntament a aquesta tradicional competició del CN Tàrraco es va celebrar també el Trofeu J. F. Reyes, -competició que ret homenatge a una de les persones que van estar més vinculades al Club-, amb una prova molt espectacular, els relleus de 8x50 lliures mixte, a on els clubs presenten els dos millors nedadors/es de cada categoria formant un equip de relleus.

De les 39 premiacions, de copes i medalles, el CN Tàrraco se'n va endur 19 i va estar presents en tots els podis, menys en dues categories. També el Tàrraco, va aconseguir, com en els darrers anys, la primera posició del podi en la prova dels relleus 8x50 lliures.

El Trofeu Ulpiano Díaz que es lliura als nedadors més joves del Club, va recaure en l'Alex Albiol i la Mar Vela, ambdós de 7 anys d'edat. Les millors marques de la competició segons les taules FINA de puntuació (millor rendiment per punts) van ser per la Paula Francés (634 punts) i Bruno Salas (613 punts), ambdós del C.N. Tàrraco.

Els trofeus van ser lliurats per la Consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Sra. María José López, el vicepresident del Consell Esportiu, Sr. Pere Valls; el president del CN Tàrraco, Sr. Alex Pérez; el vicepresident del CN Tàrraco Sr. Ferran Tortosa; Sra. Lorena de la Fuente, portaveu de Ciutadans l'Ajuntament i el conseller Sr. José Luis Calderón.
Adjuntem el quadre amb tots els guanyadors en categoria masculina i femenina de les diferents proves.

Durant la celebració i just abans de la premiació, també es van lliurar els premis als tres primers guanyadors del Concurs Pintanadales: 1er premi a la Vega Marcos, nedadora de natació artística, 2n premi a l'Abril Vela del 1er equip de natació i, el 3er premi al Martín Torres de l'Escola de natació.

El Trofeu es va celebrar seguint el protocol COVID, establert per la Federació Catalana de Natació, i sense públic. Al pati es va habilitar una gran pantalla que amb el suport de TAC12 TV es va poder seguir tota la competició des d'allí en directe, també per la televisió i pel nostre canal de Youtube.

Després que l'any passat el Trodeu de Nadal no es pogués celebrar per la pandèmia, tot i que enguany s'ha fet diferent, "pel Club ha estat una satisfacció poder de nou competir a casa amb aquest Trofeu tan tradicional i tornar a veure gaudir als més joves de la demarcació" va comentar el President de l'entitat, Sr. Alex Jerez.

Pdf > Classificació Trofeu de Nadal 2021

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center