Actualitat

Notícies

23-12-2021

BON NADAL i FELIÇ 2022!

Des de la Junta Directiva del Club i de tots els seus treballadors us desitgem que passeu un molt Bon Nadal i que tingueu una bona entrada al 2022.

En aquestes dates, la situació de la pandèmia encara és complicada, però cal encarar el nou any amb esperança i il·lusió. Esperem que, a nivell esportiu, aquest proper 2022 també ens porti interessants reptes i bons resultats per a totes les nostres seccions.

La felicitació és el dibuix guanyador del Pinta Nadales d'enguany, l'autora del qual és Vega Marcos Furquet, de 9 anys i nedadora de natació artística.


Recordeu que els dies 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener, el Club romandrà tancat. El dia 24 i 31 de desembre, i el dia 5 de gener, vigílies de festius, les instal·lacions es tancaran a les 14.00h.

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center