Actualitat

Notícies

13-12-2021

Acte de presentació oficial del nové President del CN Tàrraco, Alex Jerez

Aquesta tarda, a les 19.00h, el Club Natació Tàrraco ha celebrat l'acte de presentació del nou president del CN Tàrraco, Sr. Alex Jerez Rodríguez, juntament amb la presentació de la seva Junta Directiva, renovada quasi en la seva totalitat.


Els membres de la nova Junta Directiva són: Ferran Tortosa Ferrer, Marc Vela Mateo,Claustre Duran Robert, Gerard Pascual Vallés, Alberto Valles Salgado, Lluís Garcia Martínez, Joaquim Medina Bermúdez, Marta Vila Blancafort i Joan Miquel Nadal i Malé.

A l'acte de presentació, hi ha estat presents els Consellers de l'Ajuntament de Tarragona, Sr. Dídac Nadal i Sr. José Luis Martín; la representant territorial d'Esports a Tarragona, Sra. Carmina Blay, els presidents del Club Tennis Tarragona, Reial Club Nàutic de Tarragona, Club de Vela Platja Llarga i el Club Bàsquet Tarragona. També hi eren presents alguns dels expresidents del Club, Sr. Francesc Rubio, Sr. César Meler i Sr. Pere Pau Mallafré i el darrer president d'aquests últims 12 anys, Josep Maria Claver.

El president del Club, Sr. Alex Jerez ha destacat en la seva intervenció que, en els darrers anys, el Club ha experimentat un gran canvi social i esportiu donat per la creació de noves seccions esportives, i ha remarcat que el valor diferencial de l'entitat és que "la formació dels joves esportistes no és només en l'àmbit esportiu sinó que el Club fa gran feina formant persones, amb uns valors de l'esforç, companyerisme i sacrifici".
També ha destacat que ara és una època incerta i el Club té una situació econòmica delicada per culpa de la pandèmia, però "tenim els deures fets i crec que ens podem col·locar al capdavant dels clubs esportius de la ciutat, seguirem creixent com entitat i com a club esportiu". Força Tàrraco!!!????

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center