Actualitat

Notícies

15-09-2021

Noves classes dirigides de fitness

Començat el curs escolar, al Tàrraco també comencem amb energia renovada perquè et cuidis i et posis en forma amb nosaltres!

Iniciem la temporada amb noves classes que estem segurs que t'agradaran! Continuem amb el Pilates, el Body Pump, GAP, Ciclo indoor, Zumba i Les Mills Grit i, ara, introduïm noves classes que t'expliquem perquè sapigues quina part del cos treballarem, sempre amb bona música:

 • Body Combat: programa cardiovascular inspirat en les arts marcials i amb moviments que provenen del Karate, de la boxa, del Taekwondo, Taichi i del Muay Thai.
 • Tornen els Hipopressius!
 • Strong Back: Exercicis dedicats a evitar i reduir molèsties a la zona de l'esquena. És un entrenament terapèutic que té com principal objectiu millorar la salut, enfortint tota la zona de l'esquena.
 • Fitflow: Sistema d'exercicis basat en l'entrenament amb el pes del propi cos i que treballa grans grups musculars.
 • Torna l'AquaTono a la tarda, els dimarts i dijous a les 19.30h. Treballarem tots els grups musculars i amb la resistencia de l'aigua i el material reafirmarem i tonificarem els músculs.

També et recordem algunes de les altres classes que estem impartim:

 • Body Pump: Classe amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos. Es fan els millors exercicis de fitness com els squats, presses, aixecaments i curls. 
 • Body Balance: Programa inspirat en el Ioga, TaiChi i Pilates que millora la flexibilitat i la força. Exercicis amb respiració controlada, estiraments, concentració...
 • GAP: Rutina de tonificació de glutis, abdomen i cames.
 • Zumba: exercicis que combina la música llatina o internacional amb moviments de ball.
 • Pilates: desenvolupament dels músculs interns per mantenir l'equilibri corporal i aporta firmesa i enforteix la columna vertebral. 
 • Les Mills Grit: Exercicis d'entrenament en intervals d'alta intensitat, 30 minuts. 
 • Ciclo Indoor: treball cardiovascular d'alta intensitat amb intervenció molt alta dels grans grups musculars de les extremitats inferiors.

Sempre, treballem per a tu, perquè tinguis la millor ajuda per posar-te en forma i milloris la teva salut. Recorda que els nostres monitors també et poden fer una rutina d'entrenament gratuïta segons els teus objectius. 

Comença amb nosaltres la nova temporada!

 

 

Pdf > HORARI CLASSES DIRIGIDES a partir del 13 de setembre 2021

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center