Actualitat

Notícies

13-09-2021

Acord de col·laboració amb l'Associació "Si jo puc, tu també #epilep"

L'Associació "Si jo puc, tu també #epilep" i el CN Tàrraco han arribat a un acord de col·laboració amb l'objectiu de visibilitzar i naturalitzar l'epilèpsia.

"Si jo puc, tu també #epilep" és una associació creada l'any 2018 amb la intenció de visualitzar i donar a conèixer l'epilèpsia mitjançant esdeveniments esportius, ja que durant molt de temps ha existit el prejudici que les persones amb epilèpsia no podien fer segons quines coses.

L'associació tarragonina és una de les entitats fundadores de la Red Iberoamericana de Epilepsia , creada per unir esforços, coneixements i experiències a nivell internacional.

El CN Tàrraco inicia la col·laboració amb la col·locació de cartells pedagògics en diferents punts de la instal·lació. En aquests cartells s'explica com es pot identificar que una persona està tenint una crisi d'epilèpsia i què s'ha de fer i què no en aquest cas.

L'acord també inclou unes jornades de formació que es desenvoluparan durant la propera temporada, amb treballadors i esportistes, en que s'explicarà el protocol d'actuació en casos d'epilèpsia.

Amb l'objectiu de fer visible l'associació i les seves accions, l'equip cadet de waterpolo que participa en Lliga Catalana s'anomenarà CN Tàrraco sijopuctutambe.epilep durant la temporada 21/22 i una imatge gràfica acompanyarà tots els equips de la secció de waterpolo en els partits disputats com a locals.

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center