Actualitat

Notícies

13-09-2021

Acord de col·laboració amb l'Associació "Si jo puc, tu també #epilep"

L'Associació "Si jo puc, tu també #epilep" i el CN Tàrraco han arribat a un acord de col·laboració amb l'objectiu de visibilitzar i naturalitzar l'epilèpsia.

"Si jo puc, tu també #epilep" és una associació creada l'any 2018 amb la intenció de visualitzar i donar a conèixer l'epilèpsia mitjançant esdeveniments esportius, ja que durant molt de temps ha existit el prejudici que les persones amb epilèpsia no podien fer segons quines coses.

L'associació tarragonina és una de les entitats fundadores de la Red Iberoamericana de Epilepsia , creada per unir esforços, coneixements i experiències a nivell internacional.

El CN Tàrraco inicia la col·laboració amb la col·locació de cartells pedagògics en diferents punts de la instal·lació. En aquests cartells s'explica com es pot identificar que una persona està tenint una crisi d'epilèpsia i què s'ha de fer i què no en aquest cas.

L'acord també inclou unes jornades de formació que es desenvoluparan durant la propera temporada, amb treballadors i esportistes, en que s'explicarà el protocol d'actuació en casos d'epilèpsia.

Amb l'objectiu de fer visible l'associació i les seves accions, l'equip cadet de waterpolo que participa en Lliga Catalana s'anomenarà CN Tàrraco sijopuctutambe.epilep durant la temporada 21/22 i una imatge gràfica acompanyarà tots els equips de la secció de waterpolo en els partits disputats com a locals.

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center