Actualitat

Notícies

14-04-2021

Nou projecte a la ciutat: Summer Camp Tarragona

El Club Natació Tàrraco s'ha unit amb el col·legi Lestonnac-l'Ensenyança per crear un nou projecte d'estiu per a les famílies de la ciutat i comarca: el Summer Camp Tarragona, un casal innovador, competent i educatiu que aprofitarà els recursos i espais de les dues entitats per tal de convertir-lo en el millor campus de Tarragona.

El col·legi Lestonnac és un centre educatiu amb més de 320 anys d'història, arrelat fortament a la ciutat i referent per la seva qualitat educativa. Des dels seus inicis, s'ha caracteritzat per ser un col·legi dinàmic i amb esperit de renovació pedagògica.

El Club Natació Tàrraco, amb 1700 socis, és un entitat esportiva sense ànim de lucre capdavanter en l'ensenyament de la natació i que, des dels seus inicis al 1963, ha ensenyat a nedar a més de 25.000 nens i nenes.

Des de fa més de quinze anys aquestes dues entitats col·laboren juntes en l'ensenyament de la natació als alumnes d'educació infantil i Primària i ara volen portar la seva col·laboració en aquest campus d'estiu per tal de combinar les excel·lències de les dues entitats: l'activitat esportiva a l'aigua sigui natació, waterpolo o natació sincronitzada, amb altres activitats lúdiques i esportives vinculades al CN Tàrraco com pot ser el tennis taula o les arts marcials. A la vegada, al Summer Camp Tarragona també farà bàsquet, manualitats, robòtica, jocs de pilota, anglès, escalada, teatre i molt més...

Aquest nou projecte estarà liderat per la Natàlia Bru Budesca que compta amb una trajectòria de més de 10 anys d'experiència en l'àmbit del lleure i educatiu. Amb ella hi haurà un equip de monitors amb experiència i especialitzats en els diferents esports i activitats lúdiques com robòtica, teatre, bàsquet, natació, sincro...

El Summer Camp Tarragona, començarà la seva activitat el 23 de juny i acabarà el 10 de setembre, oferirem aquest servei per a les famílies tot l'estiu. Com ja és habitual, s'oferiran diverses opcions horàries: acollida, de 09.00h fins les 13.30h (sense dinar), fins les 15.00h (amb dinar inclòs) o fins les 17.00h (amb dinar inclòs).

Pel Col·legi Lestonnac-l'Ensenyança i el Club Natació Tàrraco és una satisfacció poder tirar endavant amb aquesta nova iniciativa que estem segurs que tindrà una molt bona acceptació i es consolidarà en les properes edicions convertint-se en un referent a la ciutat.

Horaris i Preus 

Inscriu-te aquí

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center