Actualitat

Notícies

07-03-2021

Modificacions en les mesures restrictives, a partir del dilluns 8 de març

La Generalitat de Catalunya va publicar ahir, 6 de març de 2021, la Resolució SLT/516/2021, de 5 de març per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

El Procicat ha decidit mantenir 7 dies més la totalitat de les restriccions fins ara vigents, la novetat per als socis, però serà que a partir d'ara es permetrà reobrir els vestidors per als usuaris que vagin al gimnàs o a les activitats de fitness, tot i que el seu ús hauria de limitar-se a aquelles persones que no tinguin possibilitat real de canviar-se en un altre lloc abans o després de l'activitat esportiva. Els vestidors estaran degudament ventilats, caldrà mantenir les distàncies i l'ús de la mascareta obligatori tret de la zona de les dutxes.

Així doncs, recordem les mesures vigents fins ara i que continuaran fins el 15 de març:

-. Es permet fer ús del gimnàs, amb un aforament d'un terç de la instal·lació, i sempre és obligatori l'ús de la mascareta i l'espai ventilat. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA. Els horaris del gimnàs seran de dilluns a divendres: de 06.10h a 21.00h, dissabtes de 07.00h a 14.00h i els diumenges de 08.00h a 14.00h.

-. Realitzarem noves classes dirigides a l'interior, sempre amb ventilació i amb mascareta. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA. L' horari de totes les classes el trobareu a la web del Club.

- Continuarem amb les classes de circuit training a l'exterior. Els horaris del circuit seran, com fins ara, de 09.30h a 12.30h i de 17.00h a 20.00h en franges de 30 minuts, sota la supervisió d'un monitor. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA.

-. A les piscines tindrem un 50% d'aforament i, a partir del dilluns 1 de març, podran nedar 3 persones per carrer. Les famílies que reservin un carrer pel seu grup bombolla, caldrà que el reservin amb dos o més usuaris, per tal que no coincideixin amb un altre soci i tinguin tot el carrer per a la família. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA.

Recordem que la cita prèvia es realitza a través de la nova app (si no hi teniu accés envieu mail a fitness@cntarraco.cat o passeu per la recepció del Club), telefònicament o presencialment. Per donar accés a tots els socis, no es podrà reservar més d'una classe al dia. Però sí es podrà alternar, les classes dirigides, amb la piscina i amb el gimnàs.

Demanem responsabilitat al soci i es prega que es faci un bon ús de les reserves per tal que tots els socis hi puguin accedir i que, si finalment no es pot assistir a l'hora reservada, es cancel·li amb temps la cita per donar espai a un altre soci.

La sala d'espera i les grades romandran tancades.

Els socis també tindran classes dirigides a través de la plataforma virtual telegym.tv podeu demanar l'accés a fitness@cntarraco.cat

Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta durant tota l'estada al Club i durant totes les transicions. Durant la pràctica esportiva a l'aire lliure no serà obligatòria, però sí recomanable. Mantindrem el control diari del control de la temperatura per accedir al Club.

Per a qualsevol consulta ens podeu escriure a info@cntarraco.cat i us atendrem al 977232084.


La Junta Directiva
Club Natació Tàrraco

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center