Actualitat

Notícies

28-02-2021

Modificacions en les restriccions, a partir de l'1 de març

La Generalitat de Catalunya va publicar ahir, 27 de febrer de 2021, la Resolució SLT/516/2021, de 26 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures enmatèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

El Procicat ha decidit mantenir 7 dies més la totalitat de les restriccions fins ara vigents tot i que s'han incrementat els aforaments permesos a les piscines i a les activitats grupals.

Així doncs, recordem les mesures vigents fins ara i que continuaran fins el 7 de març:

-. Es permet fer ús del gimnàs, amb un aforament d'un terç de la instal·lació, i sempre és obligatori l'ús de la mascareta i l'espai ventilat. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA. Els horaris del gimnàs seran de dilluns a divendres: de 06.10h a 21.00h, dissabtes de 07.00h a 14.00h i diumenges de 09.00h a 13.00h.
-. Realitzarem noves classes dirigides a l'interior, sempre amb ventilació i amb mascareta. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA. El nou horari de totes les classes el trobareu a la web del Club.
- Continuarem amb les classes de circuit training a l'exterior. Els horaris del circuit seran, com fins ara, de 09.30h a 12.30h i de 17.00h a 20.00h en franges de 30 minuts, sota la supervisió d'un monitor. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA.
-. Es mantindrà el Running Club els dimarts i dijous a les 19.00h.
-. A les piscines tindrem un 50% d'aforament i, a partir del dilluns 1 de març, podran nedar 3 persones per carrer. Les famílies que reservin un carrer pel seu grup bombolla, caldrà que el reservin amb dos o més usuaris, per tal que no coincideixin amb un altre soci i tinguin tot el carrer per a la família. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA. Es continuarà com fins ara amb l'activitat d'Aquagym a les 09.30h, de dilluns a divendres.
-. Iniciem els cursets de natació infantils de dilluns a divendres a les 17.25h i els dissabtes a les 10.15h.

Recordem que la cita prèvia es realitza a través de la nova app (si no hi teniu accés envieu mail a fitness@cntarraco.cat o passeu per la recepció del Club), telefònicament o presencialment. Per donar accés a tots els socis, no es podrà reservar més d'una classe al dia. Però sí es podrà alternar, les classes dirigides, amb la piscina i amb el gimnàs.

Demanem responsabilitat al soci i es prega que es faci un bon ús de les reserves per tal que tots els socis hi puguin accedir i que, si finalment no es pot assistir a l'hora reservada, es cancel·li amb temps la cita per donar espai a un altre soci.

Els vestidors només poden ser utilitzats pels socis que vagin a les piscines. Els socis que vagin al gimnàs o realitzin activitats dirigides no podran utilitzar els vestidors. La sala d'espera romandrà tancada.

Els socis també tindran classes dirigides a través de la plataforma virtual telegym.tv podeu demanar l'accés a fitness@cntarraco.cat

Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta durant tota l'estada al Club i durant totes les transicions. Durant la pràctica esportiva a l'aire lliure no serà obligatòria, però si recomanable. Mantindrem el control diari del control de la temperatura per accedir al Club.

Per a qualsevol consulta ens podeu escriure a info@cntarraco.cat i us atendrem al 977232084.


La Junta Directiva
Club Natació Tàrraco

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center