Actualitat

Notícies

20-02-2021

Noves restriccions a partir del 22 de febrer

La Generalitat de Catalunya ha publicat al DOGC el 20 de febrer de 2021, la resolució SLT/436/2021 amb les modificacions sobre les mesures restrictives i de contenció a les instal·lacions esportives per tal de frenar el contagi de la COVID19.

El Procicat ha decidit mantenir 7 dies més la totalitat de les restriccions fins ara vigents tot i que hi ha una novetat:

S'autoritzen les activitats extraescolars, per tant, tornarem a iniciar els cursets infantils de natació a partir del dilluns 1 de març. Tots aquells socis interessats es poden posar en contacte amb la recepció a través del mail info@cntarraco.cat per tal de reservar la seva plaça.

A banda d'això, recordem les mesures vigents fins ara i que continuaran fins el 28 de febrer:

-. Es permet fer ús del gimnàs, amb un aforament del 30%, i sempre és obligatori l'ús de la mascareta i l'espai ventilat. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA. Els horaris del gimnàs seran de dilluns a divendres: de 06.10h a 21.00h, dissabtes de 07.00h a 14.00h i diumenges de 09.00h a 13.00h.

-. Realitzarem classes dirigides a l'interior, sempre amb ventilació i amb mascareta. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA. El nou horari de totes les classes el trobareu a la web del Club.

- Continuarem amb les classes de circuit training a l'exterior. Els horaris del circuit seran, com fins ara, de 09.30h a 12.30h i de 17.00h a 20.00h en franges de 30 minuts, sota la supervisió d'un monitor. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA.

-Es mantindrà el Running Club els dimarts i dijous a les 19.00h.

-. A les piscines continuarem al 30% d'aforament i, a partir del dia 8, podran nedar 2 persones per carrer. Les famílies que reservin un carrer pel seu grup bombolla, caldrà que el reservin amb dos usuaris, per tal que no coincideixin amb un altre soci i tinguin tot el carrer per a la família. SERÀ OBLIGATÒRIA LA RESERVA DE L'ESPAI AMB CITA PRÈVIA. Es continuarà com fins ara amb l'activitat d'Aquagym a les 09.30h, de dilluns a divendres.

Recordem que la cita prèvia es realitza a través de la nova app (si no hi teniu accés envieu mail a fitness@cntarraco.cat o passeu per la recepció del Club), telefònicament o presencialment. Per donar accés a tots els socis, no es podrà reservar més d'una classe al dia. Però sí es podrà alternar, les classes dirigides, amb la piscina i amb el gimnàs.

Demanem responsabilitat al soci i es prega que es faci un bon ús de les reserves per tal que tots els socis hi puguin accedir i que, si finalment no es pot assistir a l'hora reservada, es cancel·li amb temps la cita per donar espai a un altre soci.

Els vestidors només poden ser utilitzats pels socis que vagin a les piscines. Els socis que vagin al gimnàs o realitzin activitats dirigides no podran utilitzar els vestidors. La sala d'espera romandrà tancada.

Els socis també tindran classes dirigides a través de la plataforma virtual telegym.tv podeu demanar l'accés a fitness@cntarraco.cat

Com ja sabeu, tots els que ens heu acompanyat durant tot l'any passat, som una entitat sense ànim de lucre que necessita el suport dels seus socis per la supervivència del Club. Us necessitem al nostre costat per continuar endavant.

Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta durant tota l'estada al Club i durant totes les transicions. Durant la pràctica esportiva a l'aire lliure no serà obligatòria, però si recomanable. Mantindrem el control diari del control de la temperatura per accedir al Club.

Per a qualsevol consulta ens podeu escriure a info@cntarraco.cat i us atendrem al 977232084.


La Junta Directiva
Club Natació Tàrraco

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center