Actualitat

Notícies

06-02-2021

Encara no tens la nova app?

En continua millora per a tu! Amb l'objectiu de progressió permanent, apostem per una nova aplicació mòbil que millora l'app que tenim actualment!

Amb aquesta nova app, Trainingym, podràs consultar i reservar les classes, però com a novetat, avaluarà la teva composició corporal per controlar el percentatge del greix i massa muscular; podràs gaudir de més de 2000 exercicis adaptats als teus objectius i disponibilitat i tindràs consells dels nostres professionals, entre altres canvis que ja t'anirem explicant.

Visualment també és molt més atractiva i fàcil d'utilitzar, veuràs com reservaràs més ràpidament les classes de fitness o els carrers de la piscina. I si un dia et quedes a casa, podràs seguir amb el teu entrenament amb vídeos i rutines segons el teu nivell.

IMPORTANT: Si no has rebut un mail del Club amb l'enllaç per tal que et descarreguis la nova app, Trainingym, envia mail a fitness@cntarraco.cat o passa per la recepció del Club.

L'app ha entrat en funcionament el passat 27 de gener.

Per qualsevol consulta, estem a la vostra disposició a info@cntarraco.cat

 

CN Tàrraco

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center