Actualitat

Notícies

06-01-2021

Seguim amb les restriccions del 7 de gener

La Generalitat de Catalunya va publicar al DOGC el 5 de gener de 2021, la resolució SLT/1/2021 amb les noves mesures restrictives i de contenció a les instal·lacions esportives per tal de frenar el contagi de la COVID19. Les noves mesures eren vigents a partir del 7 de gener i tindran una vigència de 10 dies. El dia 16 de gener, la Generalitat fa un pròrroga d'una setmana més a aquestes mesures i, per tant, continuen vigents fins el dia 24 de gener. El dia 20 de gener, la Generalitat fa una nova pròrroga de 15 dies, mesures restrictives fins el 7 de febrer.

S'aturen totes les activitats esportives a l'interior, per tant NO es podrà fer ús del gimnàs, ni de cap sala d'activitats o polivalent per fer activitats dirigides de fitness, entrenaments diversos o de tennis taula.

Es permetrà tenir oberta l'activitat a les piscines mantenint el 30% d'aforament, com fins ara.

Per tal de mantenir l'activitat esportiva del soci i seguir gaudint del Club, es realitzaran classes dirigides de fitness a l'exterior, dues hores al matí i dues a la tarda. Introduïm una novetat a les classes: el circuit training a l'exterior per tal que el soci pugui entrenar la força, la flexibilitat, la potència, l'agilitat i la coordinació. Els horaris del circuit seran de 09.30h a 12.30h i de 17.00h a 20.00h en franges de 30 minuts, sota la supervisió d'un monitor. Totes aquestes classes tindran un aforament limitat de sis persones. També es mantindrà el Running Club els dimarts i dijous a les 19.00h, en grup de sis. El nou horari de totes les classes el trobareu a la web del Club.

Per donar accés a tots els socis, no es podrà reservar més d'una classe al dia.
En cas de pluja o condicions meteorològiques adverses, les activitats quedaran anul·lades.

Els socis podran continuar reservant carrer a les piscines i les classes dirigides a través de l'app, presencialment o telefònicament. Es prega que es faci un bon ús de les reserves per tal que tots els socis hi puguin accedir i que si, finalment no es pot assistir a l'hora reservada, es cancel·li amb temps la cita per donar espai a un altre soci.

Els vestidors només poden ser utilitzats pels socis que vagin a les piscines. Els socis que realitzin activitats dirigides no podran utilitzar els vestidors.

Els socis també tindran classes dirigides a través de la plataforma virtual telegym.tv podeu demanar l'accés a fitness@cntarraco.cat

No es podran dur a terme els cursets de natació infantils al ser activitats extraescolars, ni l'activitat d'Aquagym, al ser una activitat en grup a l'interior, que no estan permeses pel PROCICAT. La sala d'espera romandrà tancada.

Els entrenadors de les diferents seccions esportives informaran pels grups de whattsapp.

Com ja sabeu, tots els que ens heu acompanyat durant tot l'any 2020, som una entitat sense ànim de lucre que necessita el suport dels seus socis per la supervivència del Club. Us necessitem al nostre costat per continuar endavant.

Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta durant tota l'estada al Club i durant totes les transicions. Durant la pràctica esportiva a l'aire lliure no serà obligatòria, però si recomanable. Mantindrem el control diari del control de la temperatura per accedir al Club.

Es manté com fins ara el sistema de reserves per dur a terme qualsevol activitat dirigida i l'ús de les piscines. L'objectiu és mantenir un control exhaustiu de l'aforament dels diferents espais i instal·lacions que permeti una major traçabilitat en cas que fos necessari.

Per a qualsevol consulta ens podeu escriure a info@cntarraco.cat i us atendrem al 977232084.La Junta Directiva
Club Natació Tàrraco

 

Pdf > Horari activitats dirigides a l'exterior a partir del 7 de gener. OBLIGATORI CITA PREVIA

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center