Actualitat

Notícies

20-12-2020

Noves restriccions a partir del 21 de desembre

A partir del dilluns 21 de desembre serà obligatori l'ús de la mascareta al gimnàs i a les activitats dirigides

Tal com ha anunciat el Govern de la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 21 de desembre, continuen i s'afegeixen noves mesures per combatre la COVID19 a les instal·lacions esportives.

El Club tindrà el mateix horari: de dilluns a divendres de 06.15h a 21.00h; dissabtes de 07.00h a 14.00h i diumenges de 08.00h a 14.00h.

L'aforament a l'interior continuarà reduït al 30% i SEMPRE per accedir al Club, caldrà fer-ho amb cita prèvia i amb una durada màxima de l'activitat esportiva de 50 minuts, per tal de donar accés a tots els socis i sòcies.

La cita prèvia es pot demanar a través de l'app del Club, per telèfon o presencialment.
Si encara no disposeu de l'app, envieu un mail a fitness@cntarraco.cat i us enviarem l'enllaç per accedir-hi.

La nova restricció per aquest dilluns 21 de desembre, és que al GIMNÀS i a les CLASSES DIRIGIDES SERÀ OBLIGATORI DUR LA MASCARETA MENTRE ES FACI L'ACTIVITAT ESPORTIVA. No es realitzarà cap activitat dirigida d'alta intensitat. Els horaris de les classes dirigides es troben a la pàgina web del Club.

Els socis que vagin al gimnàs o a activitats dirigides NO PODRAN UTILITZAR ELS VESTIDORS, NOMÉS estaran oberts pels socis que utilitzin la piscina. El pati només s'utilitzarà per les activitats pròpies que organitzi el Club, no per a l'ús individual del soci.

Està totalment prohibit accedir al Club a qualsevol persona amb símptomes de la Covid-19 així com aquelles que hagin estat en contacte amb una persona afectada, encara que tingui símptomes lleus, durant un mínim de 14 dies.

És obligatori venir al Club amb mascareta i aquesta només es podrà treure per realitzar activitat a la piscina. Caldrà venir 5 minuts abans de l'hora reservada per passar els controls d'accés i de seguretat sanitària establerts pel Club.

JUNTA DIRECTIVA
CN TÀRRACO

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center