Actualitat

Notícies

08-12-2020

Participem a La Marató de Tv3, aquest any any toca a tothom!

De nou aquest any el Club torna a apostar per organitzar diferents activitats per recaptar fons per La Marató, aquest any ens toca a tots!

Cal que les entitats centrem els esforços per sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19 i apel·lar a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

Us presentem les tres activitats que durem a terme a favor de la Marató:

Divendres 18 de desembre: El Club ha organitzat una MASTERCLASS SOLIDÀRIA DE ZUMBA virtual a les 18.00h La classe es podrà seguir presencialment (al 30% d'aforament) i virtualment per la plataforma zoom. Per inscriure't a la sessió virtual clica en aquest enllaç on podràs reservar la teva plaça. Realitza l'aportació mínima de 5 euros al CC ES85 0081 1711 49 0001166324 del Banc de Sabadell, amb el concepte Zumba Solidari, o a la recepció del Club. En un màxim de 24 hores t'enviarem el codi d'accés a la masterclass al teu correu electrònic. Últim dia d'inscripcions, dijous 17 a les 14.00h.

Dissabte 19 de desembre: Conjuntament amb el Tennis Tarragona, les Aigües Obertes del CN Tàrraco organitzen un entrenament solidari, Triatló per equips: 1000m swim, 12km btt i 5km run. Inscripcions limitades a www.tennistarragona.com Tots els que participin a l'activitat col·laboraran amb un donatiu voluntari.

Dimecres 30 de desembre: Amb la secció de màsters del Club, es farà el repte de les "X DE 100m". Neda les màximes sèries fins que no puguis més! L'activitat es realitzarà a les 18:00h. Tots els participants hauran de fer el donatiu de 3€.

Esperem la vostra col·laboració, aquest any toca a tothom! #tocaatothom

zumba solidari. CNTàrraco

triatlo zumba. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center