Actualitat

Notícies

04-12-2020

XXI Pinta Nadales

Com cada any per aquestes dates, arriba el Concurs del Pinta Nadales! Enquany és una edició diferent, ja que degut a la COVID-19, com a mesura preventiva per evitar-ne el contagi, els dibuixos només es podran enviar per correu electrònic i no es podran exposar al Club.

Es tracta de la XXIena edició i hi poden participar tots els socis i usuaris del Club nascuts entre l'1 de gener de 2006 i el 31 de desembre de 2012. El tema ha de ser el Nadal i el CN Tàrraco.

Aquest any NO es recolliran els dibuixos en paper, caldrà que s'enviïn per correu electrònic. S'admetrà un màxim de 2 dibuixos per participant. Caldrà enviar els dibuixos participants a comunicacio@cntarraco.cat

El termini d'admissió de dibuixos s'acabarà el divendres 14 de desembre de 2020 a les 21.00h. Aquest any, els dibuixos concursants no podran ser exposats al vestíbul del Club, però es penjaran tots els dibuixos rebuts a les xarxes socials.

El jurat es reunirà el dia 15 de desembre 2020 per avaluar els treballs presentats. El veredicte es farà públic dimecres 16 de desembre de 2020. Llegiu les bases del Pinta Nadales

Es donaran premis als 3 primers classificats i el Club es comunicarà personalment amb els guanyadors. El dibuix guanyador passarà a ser propietat del Club Natació Tàrraco i es farà servir com a Felicitació de Nadal.

 

Pdf >

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center