Actualitat

Notícies

27-11-2020

Ara, app per reservar la piscina, el gimnàs i les classes dirigides!

Per tal d'agilitzar i facilitar la reserva de la cita prèvia, i amb l'afany de millora, hem ampliat l'aplicació que disposem per a les reserves de les classes dirigides, Virtuagym, per tal que també es pugui reservar la piscina i al gimnàs.

D'aquesta manera, a partir d'ara mateix i per a les reserves de la setmana que ve, ja es podran realitzar totes per l'aplicació mòbil. Només cal que es doni d'alta i ja podrà reservar el seu carrer per anar a nedar o l'espai al gimnàs des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment.

Tots aquells socis/es que ja ens havien reservat prèviament les seves hores per a la setmana que ve, a piscina o gimnàs, no cal que ho tornin a fer. Igualment, caldrà que es descarreguin l'app per a les properes setmanes.

Per tal d'accedir a l'app Virtuagym, cal que s'adreci a la sala fitness del Club o a la mateixa recepció i li activarem l'alta. Sinó també pot enviar un mail a fitness@cntarraco.cat amb les següents dades: nom i cognoms, data de naixement, núm. de mòbil, mail i codi postal. Rebrà un enllaç per accedir a l'app, li demanarà que creï una contrasenya pel seu usuari i ja es podrà descarregar l'app virtuagym espai Tàrraco des del Google Play o Play Store.

Un cop a dins, l'espai és molt intuïtiu, a l'apartat horaris podrà veure les classes dirigides, les dues piscines (piscina competició i la piscina lúdica) i la sala fitness. Podrà reservar fins 3 dies abans del dia de l'activitat i, si totes les places estan ocupades, podrà apuntar-se a la llista d'espera. Si queda lliure una plaça o un carrer de la piscina, rebrà un mail preguntant-li si vol apuntar-s'hi. Si té una reserva i, al final no pot venir, caldrà que la cancel·li el més aviat possible per donar lloc a un altre soci.

Igualment, qualsevol dubte o consulta, es pot dirigir a fitness@cntarraco.cat o a la recepció del Club info@cntarraco.cat i/o al telèfon del Club 977232084 i l'ajudarem en el que necessiti.

 

 

 

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center