Actualitat

Notícies

21-11-2020

Reobrim el 23 de novembre amb restriccions d'aforament

El proper dilluns 23 de novembre, en motiu de l'inici del pla de desescalada presentat pel Govern de la Generalitat, el Club Natació Tàrraco obrirà les seves instal·lacions i començarem les activitats amb restriccions d'aforament: en interior al 30% i al 50% a l'aire lliure.

El Club obrirà en el següent horari: de dilluns a divendres de 06.15h a 21.00h; dissabtes de 07.00h a 14.00h i diumenges de 08.00h a 14.00h.

L'aforament a l'interior es veurà reduït al 30% i SEMPRE per accedir al Club, caldrà fer-ho amb cita prèvia i amb una durada màxima de l'activitat esportiva de 50 minuts.

Les cites prèvies, per aquests primers dies, per nedar a la piscina i per anar al gimnàs es podran concertar el dissabte 21 de novembre a la tarda, en horari de 17.00 a 20.00h i, diumenge 22 de novembre al matí, de 10.00 a 13.00h al telèfon del Club 977 232 084/ 977211380. Hi ha nou horari de classes dirigides de fitness degut a les restriccions d'aforament i està penjat a la pàgina web, caldrà demanar cita prèvia a través de l'app Virtuagym.

Igualment la reserva de cita prèvia per al gimnàs, piscina o classes dirigides es podrà fer de manera presencial i/o telefònica a la recepció de l'entitat, a partir del dilluns 23 de novembre.

Els vestidors NO estaran oberts per als socis que vagin el gimnàs ni activitats dirigides, NOMÉS estaran oberts els vestidors pels socis que utilitzin la piscina. El pati només s'utilitzarà per les activitats pròpies que organitzi el Club, no per a l'ús individual del soci.

Respecte als esportistes de les seccions, els entrenadors es posaran en contacte amb tots ells pels grups de whattsapp per tal d'informar-los sobre els entrenaments que ja es poden iniciar també a partir de dilluns.

Està totalment prohibit accedir al Club a qualsevol persona amb símptomes de la Covid-19 així com aquelles que hagin estat en contacte amb una persona afectada, encara que tingui símptomes lleus, durant un mínim de 14 dies.

És obligatori venir al Club amb mascareta, es podrà fer l'activitat esportiva sense i caldrà tornar-se-la a posar per marxar de la instal·lació. Caldrà venir 5 minuts abans de l'hora reservada per passar els controls d'accés i de seguretat sanitària establerts pel Club.

Moltes gràcies a tots per la confiança i suport que ens heu mostrat durant aquests dies que hem tingut les instal·lacions tancades.


JUNTA DIRECTIVA
CN TÀRRACO

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center