Actualitat

Notícies

13-11-2020

El Club continuarà tancat temporalment

Tot i les peticions i reclamacions del món associatiu i de clubs esportius que s'han fet aquests darrers dies al Govern de la Generalitat per tal d'evitar que seguissin els tancaments de les instal·lacions esportives, aquestes gestions no han donat els seus fruits. Tal com ha anunciat la Generalitat de Catalunya seguirem TANCATS, en prinicipi, fins el dia 27 de novembre.

Aquesta situació serà molt difícil de sostenir per entitats com la nostra, sense ànim de lucre, si s'allarga massa en el temps. Però també sabem que la situació està essent complicada per les famílies afectades per ERTEs i per autònoms que han vist minvada la seva facturació. Per tot això, i com ja es va fer en l'anterior onada de la pandèmia, si la situació continua al mes de desembre i el Club continua tancat, es procedirà a una rebaixa en totes les quotes, ajustant-les a la despesa.

Aquestes possibles variacions les anunciarem en els propers dies, una vegada la Generalitat manifesti si els clubs esportius poden realitzar activitat i en quines condicions. D'altra banda, si es dona el cas i, davant la possibilitat oberta per les institucions, estem treballant per poder oferir-vos serveis a l'aire lliure a partir del dia 23 de novembre.

Sabem que aquesta situació no és fàcil, però la situació econòmica del Club no ens permet deixar de cobrar la quota de soci, ja que no podríem garantir la supervivència de l'entitat. A pesar de tenir la instal·lació tancada, el Club ha de seguir fent front als nostres creditors, s'ha de continuar amb el pagament de les hipoteques a les entitats bancàries, així com amb aquells préstecs d'amortitzacions de material i instal·lacions com el sistema de climatització, calderes, filtres o tota la instal·lació LED, maquinària del gimnàs i d'altres proveïdors... és per això que us demanem un cop més la vostra comprensió i paciència davant aquesta situació i tanmateix, volem també agrair-vos la vostra implicació perquè la nostra entitat amb 57 anys d'història pugui una vegada més superar aquests moments tan difícils.

 

Junta de Govern
Club Natació Tàrraco

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center