Actualitat

Notícies

29-10-2020

A partir del 30 d'octubre el Club estarà tancat durant 15 dies

La Generalitat de Catalunya ha anunciat avui, 29 d'octubre de 2020, noves mesures de contenció per frenar el contagi de la COVID19. Una d'aquestes és la d'aturar les activitats esportives així com de tancar els clubs esportius, una mesura que acatarem tot i que com sempre hem reivindicat que l'esport és fonamental per mantenir una bona forma física i mental. Igualment important ho és l'esport base, cabdal pel bon desenvolupament físic i creixement en valors dels nostres fills i filles.

Acatant les noves mesures del Govern català, a partir de demà divendres 30 d'octubre, el CLUB NATACIÓ TÀRRACO estarà tancat durant 15 dies.

Com ja sabeu tots els que ens heu acompanyat durant aquests mesos de confinament i de posterior apertura, no és el nostre millor moment, hem perdut més de 500 socis i ara aquesta nova situació ens passarà factura greument.

Som una entitat sense ànim de lucre que necessita el suport dels seus socis per la supervivència del Club. Us demanem de nou, que estigueu al nostre costat, us necessitem per continuar complint anys.

Les quotes de socis i d'entrenaments de les seccions esportives del mes de novembre es passaran amb normalitat, tot i aquests 15 dies de tancament, ja que el Club continua tenint les despeses de personal, el manteniment i filtratge de les piscines, la climatització del centre i proveïdors existents. Demanem la vostra comprensió i sabem que és un moment difícil per a tots.
 
L'equip del Club continuarà igualment treballant des de casa, oferint entrenaments i rutines als nostres esportistes i classes dirigides i exercicis als socis, a través de plataformes virtuals i a les xarxes socials.
 
Per a qualsevol consulta ens podeu escriure a info@cntarraco.cat i us atendrem al 977232084 de 09.30h a 13.30h de dilluns a divendres.


Moltes gràcies pel vostre suport, 

La Junta Directiva
Club Natació Tàrraco

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center